Libnet.ro
UNICEF

16:31

Eugen Teodorovici i-a cerut premierului Dancila demiterea sefului ANAF, Ionut Misa

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici i-a cerut premierului Dancila demiterea sefului ANAF, Ionut Misa

Am solicitat doamnei prim-ministru revocarea d-lui Ionut Misa. Anul 2019 este foarte important iar ANAF trebuie sa-si schimbe radical comportamentul in economie. Vorbim de o reforma a ANAF, de informatizarea institutiei si ne propunem ca 2019 sa fie anul in care aceste lucruri sa se si intample!, a spus joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul ministerului. continuă pe Hotnews

Teodorovici a cerut premierului Dancila inlocuirea sefului ANAF, Ionut Misa

Nemultumit de rezultatele Fiscului, dar si de informatiile divulgate presei de surse din interiorul acestei structuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ar fi cerut premierului Viorica Dancila inlocuirea lui Ionut Misa, scrie news. ro.

Eugen Teodorovici i-a cerut premierului Dancila demisia sefului ANAF, Ionut Misa

Am solicitat doamnei prim-ministru revocarea d-lui Ionut Misa. Anul 2019 este foarte important iar ANAF trebuie sa-si schimbe radical comportamentul in economie. Vorbim de o reforma a ANAF, de informatizarea institutiei si ne propunem ca 2019 sa fie anul in care aceste lucruri sa se si intample!, a spus joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul ministerului.

LA PROPUNEREA LUI TEODOROVICI: Dancila ar putea semna demiterea sefului ANAF

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a propus premierului Viorica Dancila schimbarea sefului ANAF, Ionut Misa, iar seful Executivului urmeaza sa semneze ordinul, au declarat surse guvernamentale, conform HotNews.

Seful ANAF, in vizorul premierului Dancila

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a propus premierului Viorica Dancila schimbarea sefului ANAF, Ionut Misa, iar seful Executivului urmeaza sa semneze ordinul, au declarat surse guvernamentale, conform HotNews.

Teodorovici: Am solicitat premierului demiterea sefului ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat astazi ca a inaintat premierului propunerea de inlocuire a sefului ANAF, in acord cu strategia sa cu privire la functionarea institutiei.

Surse: Teodorovici i-a cerut lui Dancila decapitarea ANAF!

Surpriza de proportii in executivul de la Bucuresti. Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, i-ar fi cerut premierului Viorica Dancila, intr-o scrisoare transmisa la finalul anului trecut, schimbarea din.

Ministrul Finantelor cere demiterea sefului ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, cere demiterea sefului ANAF, Ionut Misa. Stirea in curs de actualizare .

Eugen Teodorovici vrea sa puna botnita presei: O sa propun modificarea legii, inclusiv o amenda

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat ca va propune modificarea legii, astfel incat presa sa nu mai publice informatii pe surse. Afirmatia sa vine in contextul in care senatorul liberal Florin Citu a dezvaluit ca angajatilor din Ministerul de Finante li se cere sa masluiasca datele privind executia bugetara pe anul 2018, informatie preluata de jurnalisti, spre nemultumirea lui Eugen Teodorovici.

EUGEN TEODOROVICI explica declaratiile SCANDALOASE privind limitarea dreptului la munca in strainatate! MESAJELE nu au fost CORECT intelese

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a avut un mesaj pentru Diaspora, la inceput de an, spunand ca va sustine toate masurile economice care incurajeaza revenirea acasa a muncitorilor De asemenea, el a.

Eugen Teodorovici vrea sa amendeze ziaristii, dupa ce senatorul Florin Ctu a acuzat ca angajatilor de la Finante li se cere sa masluiasca datele privind executia bugetara

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, afirma ca declaratia senatorului liberal Florin Citu potrivit careia angajatilor din minister li se cere sa masluiasca datele privind executia bugetara pe anul 2018 este o bazaconie totala si o imbecilitate si spune ca va propune schimbarea legii astfel incat presa sa poata fi amendata daca nu verifica inainte informatiile si pe urma sa le publice, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )