Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ionut Misa si Liviu Dragnea, tete-a-tete pe tema Declaratiei unice. Ce i-a cerut liderul PSD sefului ANAF

Adevărul Adevărul,
Ionut Misa si Liviu Dragnea, tete-a-tete pe tema Declaratiei unice. Ce i-a cerut liderul PSD sefului ANAF

Seful ANAF, Ionut Misa, a petrecut marti mai bine de 40 de minute in biroul lui Liviu Dragnea, declarand la iesire ca a discutat detalii tehnice legate de Declaratia unica. continuă pe Adevărul

Ionut Misa si Liviu Dragnea - discutii despre formularul unic, n biroul presedintelui Camerei

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, marti, o intalnire de aproximativ 40 de minute cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Palatul Parlamentului, anunta Agerpres.

Seful ANAF, convocat de URGENTA de Liviu Dragnea (VIDEO)

Seful ANAF, Ionut Misa, a fost convocat de Liviu Dragnea. Misa, fost ministru al Finantelor in Guvernul Tudose, a fost vazut intrand in graba in biroul de la Camera Deputatilor al lui Dragnea. Am.

Seful ANAF si Liviu Dragnea, discutie la Camera Deputatilor, despre formularul unic

Seful ANAF, Ionut Misa, a avut, miercuri, o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, la biroul acestuia de la Camera Deputatilor, fostul ministru al Finantelor sustinand ca unul dintre subiectele.

Presedintele ANAF a discutat cu Liviu Dragnea despre declaratia unica

Presedintele Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Ionut Misa, a declarat astazi, dupa o discutie de aproximativ o ora in biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, ca au discutat aspecte tehnice legate de declaratia unica, informeaza News. ro.

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Tudor Chirila condamna alianta dintre Liviu Dragnea si Ionut Lupescu: Mi se pare inadmisibil sa accepti sustinerea mafiei

Tudor Chirila considera ca Ionut Lupescu a gresit atunci cand acceptat sprijinul polticienilor ca Liviu Dragnea sau Gabriela Firea.

Liviu Dragnea despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, atunci va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea, despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea si-a ales favoritul pentru sefia FRF. Este nevoie de o schimbare profunda. Daca as fi acolo stiu cum ar trebui sa votez

Liderul PSd, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca singurul candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) cu care a discutat a fost Ionut Lupescu si ca l-a asigurat pe acesta de toata sustinerea sa daca.

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Liviu Dragnea si a politicienilor sustinatori ai familiei traditionale: Sa ne explice seful PSD cum traieste el. Sa ne spuna liderii nostri politici cum traiesc cu secretarele

Victor Ponta il ironizeaza pe Liviu Dragnea , dupa anuntul sefului PSD de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Sa ne explice Liviu Dragnea cum este el un exemplu si cum.

ştiri din Economie

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )