Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici pune din nou presiune pe Misa: Nu admit un leu sub program. Vor fi schimbati sefii de la ANAF, daca nu

Adevărul Adevărul,
Teodorovici pune din nou presiune pe Misa: Nu admit un leu sub program. Vor fi schimbati sefii de la ANAF, daca nu

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici transmite ca nu accepta ca ANAF sa colecteze un leu sub program, in caz contrar urmand sa fie schimbati sefii Fiscului. continuă pe Adevărul

Teodorovici pune din nou presiune pe Misa: Nu admit un leu sub program. Vor fi schimbati sefii de la ANAF, daca nu colecteaza cat trebuie

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici transmite ca nu accepta ca ANAF sa colecteze un leu sub program, in caz contrar urmand sa fie schimbati sefii Fiscului.

Laura Codruta Kovesi va da din nou explicatii in fata sectiei de procurori de la CSM

Laura Codruta Kovesi va da din nou explicatii in fata sectiei de procurori de la CSM pe 3 octombrie. Este vorba despre ancheta privind inregistrarea in care vorbea despre decapare. Kovesi a fost miercuri la.

Viorel Lis, din nou la spital

Viorel Lis a ajuns din nou la spital, dar de data aceasta pentru o serie de analize. Am fost invidioasa cand am vazut atatea poze cu copiii la scoala, eu am stat la o cafea linistita, n-am luat flori, e.

Reuniune de exceptie: Dupa 35 de ani, Cristi Minculescu si Andrei Paunescu vor canta din nou in trupa Totusi (FOTO)

Dupa 35 de ani, Cristi Minculescu se alatura din nou trupei Totusi si va canta impreuna cu Andrei Paunescu. Fiul marelui poet Adrian Paunescu a confirmat ca fostul lider al trupei Iris va participa la.

Dosarul Colectiv a fost amnat din nou de judecatori. Un nou termen a fost stabilit pe 22 octombrie

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, sa acorde un nou termen de judecata in dosarul Colectiv pentru data de 22 octombrie, doarece in aceasta cauza nu a fost repartizat inca un nou judecator dupa pensionarea lui Valeriu Mihail Terceanu, relateaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )