Libnet.ro
UNICEF

16:00

Banca Mondiala avertizeaza: Romania trebuie sa se concentreze pe cresterea economica pe termen lung

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Banca Mondiala avertizeaza: Romania trebuie sa se concentreze pe cresterea economica pe termen lung

Romania ar trebui sa se concentreze pe cresterea economica pe termen lung, iar pe termen scurt trebuie sa fie foarte prudenta, intrucat pericolele sunt aproape, a declarat, vineri, Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia. continuă pe Wall-Street Ro

Romania, AVERTISMENT de la Banca Mondiala: Pericolele se apropie. Nu mai stimulati cresterea economica pe termen scurt, mai putina presiune pe inflatie

Banca Mondiala avertizeaza Romania in privinta pericolelor care ne pandesc. Economistul sef Hans Timmer a declarat ca Guvernul de la Bucuresti nu trebuie sa mai stimuleze cresterea economica pe termen.

Romania trebuie sa stimuleze cresterea pe termen lung

Romania ar trebui sa se concentreze pe cresterea economica pe termen lung, iar pe termen scurt trebuie sa fie foarte prudenta, intrucat pericolele sunt aproape, a declarat astazi Hans Timmer, economist-sef al Bancii Mondiale pentru Europa si Asia Centrala, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti.

Banca Mondiala: in Romania, circa 7% din populatie traieste in saracie extrema, cu 1,90 dolari pe zi

Circa 3,4 miliarde de persoane, aproape jumatate din populatia lumii, se straduiesc sa-si asigure nevoile de baza, arata Raportul Bianual al Bancii Mondiale privind Saracia si Prosperitatea Comuna. in acest.

Banca Mondiala: in Romania, circa 6-7% din populatie traieste in saracie extrema, cu 1,90 de dolari pe zi

Evolutiile economice inregistrate peste tot in lume sugereaza ca - desi in prezent numarul persoanelor care traiesc in conditii de saracie extrema este mai mic - aproape jumatate din populatia lumii adica 3,4 miliarde de persoane) se straduieste sa-si asigure nevoile de baza, conform studiilor Bancii Mondiale.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )