Libnet.ro
UNICEF

14:30

Familia Gupta, una dintre cele mai puternice dinastii de business din India, a cumparat combinatul siderurgic din Galati

Antena3 Antena3,
Familia Gupta, una dintre cele mai puternice dinastii de business din India, a cumparat combinatul siderurgic din Galati

Grupul britanic Liberty, parte a aliantei mondiale GFG apartinand omului de afaceri Sanjeev Gupta, va prelua combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati, alaturi de alte trei unitati din Europa, conform unui acord. continuă pe Antena3

Melania Trump se considera una dintre cele mai hartuite persoane din lume

Prima-doamna a SUA, Melania Trump, a declarat pentru ABC News ca este una dintre cele mai hartuite persoane din lume si ca exista oameni la Casa Alba in care nu are incredere.

Separatoare pe E85. Una dintre cele mai bune vesti din ultima vreme

Bat soseaua spre Moldova deja de niste ani buni. Si, asa cum te-ai putea astepta de la cea mai saraca zona din tara, este legata prin relativ) cele mai proaste drumuri facute vreodata.

Cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Cel mai nou raport privind puterea pasapoartelor arata ca pe prima pozitie in lume se situeaza pasaportul japonez, cu care se poate intra fara viza in 190 de tari. Pasaportul romanesc se situeaza pe.

Trenurile care vor face o oprire suplimentara la Negreni, unul dintre cele mai vechi targuri din Ardeal

Sase trenuri vor face o oprire suplimentara de joi, 11 octombrie, pana duminica, 14 octombrie, inclusiv in centrul satului Negreni, unde se desfasoara unul dintre cele mai vechi targuri din Transilvania.

Caz socant intr-unul dintre cele mai civilizatestate din lume! Studenta, desfiguratade iubit dintr-unun motiv incredibil

Melissa Gentz, in varsta de 22 e ani, este o studenta din Brazilia, care a fost batuta cu bestialitate de logdnicul ei Eric Bretz, in varsta de 25 de ani. Victima s-a filmat si a postat pe Instagram.

Cele mai nebunesti declaratii facute de Kanye West la intalnirea cu Trump, catalogata drept un dezastru: rapperul a injurat in Biroul Oval VIDEO

Rapperul Kanye West 41 de ani) s-a intalnit cu presedintele Donald Trump 72 de ani), iar evenimentul a fost descris de presa americana drept un dezastru si unul dintre cele mai nebunesti si bizare spectacole ce a avut loc in Biroul Oval. Artistul, un fan declarat al republicanului, a facut o serie de declaratii ciudate, l-a imbratisat si l-a numit erou pe liderul de la Casa Alba si chiar a injurat.

5 dintre cele mai smart produse pentru casa si birou care incontestabil fac viata mai usoara

Era multitehnologica inseamna si solutii dintre cele mai ingenioase pentru lucruri care pana acum cateva decenii nici macar nu erau catalogate ca probleme. Intr-un prezent tot mai aglomerat de termene limite si ideea de a face cat mai mult intr-o.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: America

Unde se afla America pe harta? Nicole, una dintre blonde, se ridica si arata cu degetul pe harta. Profesorul: Bravo. Alta intrebare: cine a descoperit America? 19 blonde se ridica brusc si.

VIDEO O celebra florareasa avea n secret o afacere si mai nfloritoare. Risca acum nchisoare

Una dintre cele mai cunoscute florarese din Pitesti a fost arestata preventiv pentru trafic de influenta.

Verdict final intr-unul dintre cele mai longevive procese de coruptie din Romania. 12 ani de judecata si o paguba pentru stat de peste 200.000 de euro

Judecatorii au finalizat cazul inspectorului fiscal Eduard Miloiu si a oamenilor de afaceri cu care a pus la cale o schema infractionala pentru eludarea statului roman. Acestia inregistrau in contabilitate operatiuni comerciale fictive, iar Miloiu intocmea rapoarte de inspectie fiscala false.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )