Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numele Ivankai Trump vehiculat pentru presedintia Bancii Mondiale

Hotnews Hotnews,
 Numele Ivankai Trump vehiculat pentru presedintia Bancii Mondiale

Numele potentialilor inlocuitori ai lui Jim Yong Kim, in fruntea Bancii Mondiale, incep sa circule, printre caresi cel al fiicei presedintelui Donald Trump, Ivanka Trump, actual consilier al Casei Albe, a anuntat vineri Financial Times citat de AFP. continuă pe Hotnews

Numele Ivankai Trump, vehiculat pentru presedintia Bancii Mondiale

Numele potentialilor inlocuitori ai lui Jim Yong Kim in fruntea Bancii Mondiale au inceput sa circule, printre acestea figurand si cel al fiicei presedintelui Donald Trump, Ivanka Trump, in prezent consiliera la Casa Alba, scrie Financial Times, citat de AFP.

Numele Ivankai Trump, vehiculat pentru sefia Bancii Mondiale

Ivanka Trump, fiica presedintelui american Donald Trump, se numara printre numele potentialilor inlocuitori ai lui Jim Yong Kim in fruntea Bancii Mondiale, informeaza Financial Times. Pe lista mai figureaza.

SUA: Ivanka Trump, posibil candidat pentru presedintia Bancii Mondiale

Numele posibililor inlocuitori ai lui Jim Yong Kim in fruntea Bancii Mondiale au inceput sa circule si printre acestea se afla cel al fiicei presedintelui Donald Trump, Ivanka, in prezent consilier la Casa Alba, a informat vineri cotidianul Financial.

IOAN DENES, MINISTRUL APELOR SI PADURILOR: Managementul Apelor - prioritate pentru Presedintia Romaniei la Consiliul UE

Managementul apelor va reprezenta o prioritate pentru Presedintia Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Viorica Dancila: Suntem pregatiti tehnic si politic pentru presedintia Consiliului Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila isi exprima increderea ca institutii ale statului, forte politice si societatea civila isi vor coagula fortele si vor participa constructiv pentru un mandat de succes al.

INTERVIU Siegfried Muresan: Credibilitatea este ingredientul principal de care un guvern are nevoie pentru presedintia UE. ncrederea liderilor europeni n guvernul Dancila este zero / Ce spune eurodeputatul despre aderarea la Schengen si alocarea de mai m

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan, purtator de cuvant al Partidului Popular European, a vorbit intr-un interviu pentru Hotnews. ro pe larg despre ce inseamna pentru Romania detinerea presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene - care sunt temele romanesti pe care ar trebui sa le impuna pe agenda si cum ar trebui sa se raporteze la principalele dosare europene in aceste sase luni. Muresan critica lipsa de credibilitate a guvernului PSD-ALDE si faptul ca toate cele 20 de intalniri ministeriale se vor organiza la Bucuresti, in Palatul Parlamentului. Potrivit acestuia, principala sansa a Romaniei este sa obtina un acord preliminar pe bugetul 2021-2028, unde Comisia Europeana a propus deja pentru Romania o crestere cu 8% a fondurilor europene pentru tara noastra. Muresan: Mai multi lideri europeni cu care s-a intalnit premierul Dancila mi-au spus acest lucru dupa discutii avute: simtim din primele 10 minute ca ne intalnim cu un prim-ministru care nu ia decizii cu propria minte. Vezi interviul in articolCiteste aici o analiza privind preluarea de catre Romania a presedintiei UE si prioritatile Guvernului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )