Libnet.ro
UNICEF

00:06

Comisia Europeana va stabili unul sau mai multi indici de referinta pentru inlocuirea indicilor LIBOR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia Europeana va stabili unul sau mai multi indici de referinta pentru inlocuirea indicilor LIBOR

Avand in vedere incetarea anuntata a publicarii indicilor de dobanda LIBOR comunicat ICE) pentru monedele: franc elvetian, euro, lira sterlina si yen japonez incepand cu ianuarie 2022 si pentru dolarul american de la jumatatea anului 2023, la nivel european au fost recent adoptate modificari asupra Regulamentului Benchmark, menite sa atenueze efectele disparitiei indicilor LIBOR. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana va stabili unul sau mai multi indici de referinta pentru inlocuirea indicilor LIBOR

Avand in vedere incetarea anuntata a publicarii indicilor de dobanda LIBOR comunicat ICE) pentru monedele: franc elvetian, euro, lira sterlina si yen japonez incepand cu ianuarie 2022 si pentru dolarul american de la jumatatea anului 2023, la nivel european au fost recent adoptate modificari asupra Regulamentului Benchmark, menite sa atenueze efectele disparitiei indicilor LIBOR.

Din ianuarie 2022 inceteaza publicarea controversatului indice LIBOR pentru francul elvetian, euro, lira sterlina si yen japonez Eliminarea lui vine ca urmare a manipularilor acestuia de catre marile banci

Avand in vedere incetarea anuntata a publicarii indicilor de dobanda LIBOR pentru francul elvetian, euro, lira sterlina si yen japonez incepand cu ianuarie 2022 si pentru dolarul american de la jumatatea anului 2023, la nivel european au fost recent adoptate modificari asupra Regulamentului Benchmark, menite sa atenueze efectele disparitiei indicilor LIBOR. Astfel, Comisia Europeana va stabili unul sau mai multi indici de referinta, pentru inlocuirea indicilor LIBOR in cadrul contractelor si al instrumentelor financiare. Procesul de pregatire a tranzitiei catre un nou set de indici de referinta de inlocuire pentru LIBOR a fost deja demarat la nivel european, iar BNR va fi implicata activ in acest efort, alaturi de Comisia Europeana, alte banci centrale si autoritati nationale competente, transmite autoritatea monetara.

Acord al guvernului francez cu Comisia Europeana pentru sustinerea redresarii Air France-KLM

Guvernul francez a ajuns la un acord cu Comisia Europeana pentru un pachet de refinante destinat companiei aeriene Air France-KLM, sustinut de stat, a anuntat duminica ministrul de Finante Bruno Le Maire.

Colegiul Medicilor se delimiteaza de mesajul transmis autoritatilor de mai multi medici si farmacisti in legatura cu restrictiile si combaterea pandemiei Medicii care nu respecta normele vor fi identificati si cercetati

Colegiul Medicilor din Rmania a anuntat ca se delimiteaza de mesajul transmis autoritatilor de mai multi medici si farmacisti in legatura cu restrictiile si combaterea pandemiei. Organizatia a precizat ca cel putin unul dintre medicii care apare ca ar fi semnat documentul sustine ca nu a facut acest lucru, reclamand posibilitatea unui fake news. Medicii care nu respecta normele vor fi identificati si cercetati, a transmis Colegiul Medicilor.

Cand trebuie sa mergi la spital daca ai Covid-19. Tot mai multi romani ajung la medic prea tarziu

Medicii avertizeaza ca din ce in ce mai multi oameni infectati cu Covid-19 ajung prea tarziu la spital. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a precizat, la Antena.

Voiculescu: Urmatoarele saptamani vor reprezenta proba unei generatii. Cu un comportament responsabil putem salva in perioada urmatoare mai multi oameni decat au decedat la Revolutie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca urmatoarele saptamani vor reprezenta cel mai probabil proba unei generatii si compara perioada urmatoare cu ceea ce au trait bunicii nostri in al Doilea Razboi Mondial sau cu Revolutia de la 1989. Cu un comportament responsabil putem salva in perioada urmatoare mai multi oameni decat au decedat la Revolutie, afirma Voiculescu.

BEATRICE MAHLER: Trebuie ca spitalele sa primeasca mai multi bani pentru hrana pacientilor cu COVID-19

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta , dr. Beatrice Mahler, afirma ca trebuiesc gasite solutii astfel ca spitalele sa primeasca mai multi bani pentru hrana pacientilor , subliniind ca, in prezent, un pacient bolnav de COVID are alocat pentru cele 3 mese, fix 10 leizi regim comun.

Drobeta Turnu-Severin: Barbat filmat in timp ce agreseaza fizic si verbal mai multi copii, in curtea scolii. Imagini cu un puternic impact emotional

Violenta extremain curtea unei scoli din Drobeta Turnu-Severin. Un barbat a lovit mai multi elevi de clasa a VIII-a, chiar pe terenul de sport, dupa ce i-a injurat si i-a amenintat cu moartea. in.

Elevii intra in vacanta, cei mai multi pana in 4 mai

Elevii intra, vineri, in vacanta de primavara, prelungita printr-o modificare a structurii anului scolar. Pentru cei mai multi dintre ei vacanta se va incheia in 4 mai. Clasele terminale vor face.

Florin Citu: Una dintre companiile romanesti va fi evaluata de Comisia Europeana pentru etapa de dezvoltare a vaccinurilor impotriva COVID-19

Premierul tarii, Florin Citu, a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca Romania este in proces de selectie la nivel european pentru partea de productie a vaccinurilor impotriva noului coronavirus. Mai mult, una.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )