Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cripto-yuanul se va duela cu dolarul american, in Hong Kong

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cripto-yuanul se va duela cu dolarul american, in Hong Kong

Din 1846, rezidentii Hong Kong-ului s-au bazat pe monedele emise de bancile comerciale pentru a-si depozita si masura avutia. in ultimele patru decenii, din 1983, au trait linistiti cu ideea ca 78 de unitati ale monedei locale reprezinta 10 dolari americani. continuă pe Ziarul Bursa

Hong Kong: Doi parlamentari ai opozitiei au fost arestati pentru participarea la protestele pro-democratie

Politia din Hong Kong a arestat doi parlamentari ai opozitiei in legatura cu protestele pro-democratie din luna iulie a anului trecut, unul dintre acestia fiind acuzat de revolta, a anuntat miercuri Partidul Democrat din Hong Kong, potrivit Reuters si BBC.

IN LISTAREA LA HONG KONG SI SHANGHAI Surse: Divizia fintech a gigantului Alibaba tinteste o evaluare de 225 de miliarde de dolari

O astfel de cifra ar depasi evaluarea combinata a bancilor de investitii Goldman Sachs si Morgan Stanley Ant Group Co. , divizia fintech a gigantului chinez de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd. , tinteste o evaluare de circa 225 de miliarde de dolari in operatiunea de listare a sa la bursele din Hong Kong si Shanghai, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

Beijingul isi reduce la tacere criticii. Doi parlamentari din Hong Kong, arestati in legatura cu manifestatiile de anul trecut

Doi parlamentari din cadrul opozitiei din Hong Kong au fost arestati in legatura cu manifestatiile anti-guvernamentale care au zguduit anul trecut aceasta regiune administrativa speciala aflata de cateva luni intr-un proces de eliminare a libertatilor de care s-a bucurat decenii la rand.

CORONAVIRUS |Hong Kong: Primul caz dovedit din lume de reinfectare cu COVID-19

Un barbat din Hong Kong, care initial a fost infectat cu noul coronavirus in martie si s-a recuperat complet, a fost reinfectat dupa mai mult de patru luni in urma unei calatorii in strainatate, au raportat ce.

Hong Kong: Cercetatorii au identificat primul caz de reinfectare cu COVID-19, la patru luni de la prima contaminare

Oameni de stiinta de la Universitatea din Hong Kong au raportat un prim caz de reinfectare cu coronaviruus nou la o persoana tanara si aparent sanatoasa. Reinfectia s-ar fi produs, spun acestia, la patru luni de la prima contaminare, potrivit BBC.

Covid-19: Cercetatori din Hong Kong spun ca au descoperit primul caz de reinfectare

Cercetatorii din Hong Kong au anuntat luni ca au descoperit primul caz dovedit din lume de reinfectare cu Covid-19, dar expertii subliniaza ca este inca prea devreme pentru a trage concluzii privitoare la evolutia pandemiei, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )