Libnet.ro
UNICEF

08:45

Teama de o penurie de dolari mentine bursele europene si asiatice pe rosu

Hotnews Hotnews,
 Teama de o penurie de dolari mentine bursele europene si asiatice pe rosu

O contractie a lichiditatii in dolari, pe masura ce presiunea pandemica apasa asupra bilanturilor companiilor a trimis joi pietele financiare asiatice in criza, iar multe dintre monedele asiatice au atins valori minime, scrie Financial Times. inaintea orei 10, indicele BET al Bursei de la Bucuresti scadea cu 3,5%, la Frankfurt indicele DAX30 coborase cu 5,5% iar indicele CAC al bursei pariziene avea un recul de 6%. continuă pe Hotnews

Bursele europene continua sa scada miercuri, masurile luate de state nereusind sa convinga investitorii

Bursele europene si asiatice au scazut miercuri, dupa ce masurile guvernamentale de protectie impotriva impactului coronavirusului nu au reusit sa ofere siguranta investitorilor, scrie Financial Times. Indicele FTSE 100 de la Londra a scazut cu 3,4% in deschidere, in vreme ce indicele Dax al bursei din Frankfurt a coborat cu 4% in jurul orei 10,30, iar la Paris, indicele Cac 40 a pierdut putin peste 3%. La bursa din Bucuresti, la ora 10,30, indicele BET inregistra un recul de peste 5%.

Bursele europene au inchis in crestere dupa masurile de stimulare anuntate de bancile centrale

Dupa prabusiri consecutive si pierderi istorice pe bursele europene, actiunile marilor companii au incheiat tranzactiile de joi in crestere, in contextul masurilor de stimulare economica anuntate de Banca An.

Bursele europene au continuat sa scada luni. La BVB, reculul era de circa 9% in jurul pranzului

Bursele europene au scazut puternic luni, dupa ce interventia bancii centrale nu a reusit sa sporeasca increderea investitorilor sau sa atenueze valul de volatilitate care a zguduit pietele globale, scrie Financial Times. FTSE 100 a scazut cu pana la 9% in tranzactiile de dimineata, scaderile raspandindu-se in toata Europa: bursa germana a coborat cu 8%, iar cea din Franta a pierdut aproape o zecime din valoarea sa. La Bursa din Bucuresti, reculul era de peste 9% luni in jurul orei 13.

Bursele europene au scazut cu 19% saptamana trecuta

Vineri, insa, pietele din Europa au crescut moderat, iar indicii majori ai celor americane au consemnat castiguri de peste 9% Bursele din Europa au crescut vineri, insa pe parcursul intregii saptamani trecute au pierdut 19% din cauza temerilor legate de raspandirea coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )