Libnet.ro
UNICEF

12:01

XTB Romania: Nou maxim istoric pentru Bitcoin

Adevărul Adevărul,
XTB Romania: Nou maxim istoric pentru Bitcoin

Monedele virtuale se tranzactioneaza descentralizat, pe o serie de burse si entitati similare, consecinta fiind ca nu avem un nivel unic de pret, ci un set de preturi, in general destul de apropiate. continuă pe Adevărul

CLAUDIU CAZACU, XTB ROMANIA: Nou maxim istoric pentru Bitcoin, depasind nivelurile din 2017.. o noua bula speculativa?

Monedele virtuale se tranzactioneaza descentralizat, pe o serie de burse si entitati similare, consecinta fiindca nu avem un nivel unic de pret, ci un set de preturi, in general destul de apropiate.

Nou maxim istoric pentru Bitcoin. Posibil o noua bula speculativa

Monedele virtuale se tranzactioneaza descentralizat, pe o serie de burse si entitati similare, consecinta fiind ca nu avem un nivel unic de pret, ci un set de preturi, in general destul de apropiate. Pe bursele principale, insa, la 1 decembrie cotatia bitcoin BTC) s-a apropiat de 20. 000 de dolari, arata analiza unui specialist in piete financiare si brokeraj.

ESTIMARE KEYSFIN: Piata locala de software va creste si in 2020, la un nou maxim istoric, de peste 8 miliarde de euro

Industria de software din Romania va creste cu aproximativ 12,5% in 2020, ajungand la un volum de business de aproximativ 8,2 miliarde de euro, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin. Cu toate acestea, cresterea este mai temperata decat in 2019, cand sectorul a inregistrat o cifra de afaceri de 7,3 miliarde de euro, cu aproape 20% mai mult decat in 2018 si peste 69% raportat la 2015, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

ANALIZA Piata locala de software va creste la un maxim istoric de peste 8 miliarde de euro. Topul companiilor din Romania

Industria de software din Romania va creste cu aproximativ 12,5% in 2020, ajungand la un volum de business de aproximativ 8,2 miliarde de euro, potrivit estimarilor specialistilor KeysFin. Cu toate acestea, cresterea este mai temperata decat in 2019, cand sectorul a inregistrat o cifra de afaceri de 7,3 miliarde de euro, cu aproape 20% mai mult decat in 2018 si peste 69% raportat la 2015.

ştiri din Economie

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )