Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN AUGUST 2020 FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2019 Soldul creditului neguvernamental - crestere de 3,7%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN AUGUST 2020 FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2019 Soldul creditului neguvernamental - crestere de 3,7%

Masa monetara in sens larg M3) a inregistrat la sfarsitul lunii august 2020 un sold de 452 793,9 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Iprolam raporteaza venituri in scadere cu 20%, fata de primul semestru din 2019

Iprolam Bucuresti IPRO) a raportat, pentru primul semestru al anului, venituri din exploatare de circa 3,85 milioane de lei, in scadere cu 20,16% fata de cele din primele sase luni ale lui 2019, in conditiile unui volum mai redus de contracte, se arata in raportul companiei de proiectare in domenii precum metalurgie, utilaje si echipamente mecanice, postat pe propriul site.

Nordis Group a vandut 324 de apartamente in perioada iunie - august 2020

Nordis Group face bilantul pentru finalul verii si arata care sunt schimbarile prin care a trecut piata in acest sezon. Astfel, comparativ cu sezonul de vara din 2019, cand au fost vandute 152 de unitati in ansamblurile rezidentiale si hoteliere Nordis Mamaia 5***** si Nordis Sinaia 5*****, in lunile iunie-august 2020 s-au vandut 324 de studiouri si apartamente, conform unui comunicat trimis redactiei.

Pensii 2020. Lovitura pentru pensionarii din Romania. Ce se intampla cu banii lor

Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa de astazi, la Palatul Cotroceni, ca salariile profesorilor si punctul de pensie nu pot fi majorate in aceasta perioada pentru ca nu exista spatiu fiscal in conditiile in care masura ar impovara bugetul pentru anul viitor cu 6% din PIB. Trebuie asteptat momentul prielnic, care nu .

Nicusor Dan a prezentat un document semnat de Firea pe 10 august 2018, prin care directorilor din Primarie li s-a interzis sa dea informatii consilierilor generali, fara acordul ei

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a prezentat, miercuri, un document intern semnat de edilul Gabriela Firea, potrivit caruia directorii din Primarie nu au voie sa dea informatii publice co.

Vesti crunte pentru economia Romaniei, la final de 2020. Toti romanii trebuie sa afle: Vine un soc recesionist

Din cauza pandemiei de coronavirus, Romania a inregistrat o scadere economica evidenta. in al doilea trimestru a acestui an, considerat de analisti cel mai negru pentru economie, Profitul Intern Brut a Romaniei a fost cu 10,5% mai mic fata de aceeasi perioada a anului precedent. Vesti proaste pentru economia Romaniei Multi romani si-au pierdut locurile .

Seful OMV e vizat de o plangere la Parchetul anticoruptie din Austria. Rainer Seele e acuzat de abuz de incredere si acceptare de foloase

Rainer Seele, CEO-ul companiei austriece OMV, care controleaza Petrom,este vizat de o plangere anonima depusa in august 2020 la Parchetul anticoruptie din Austria, in care este acuzat de abuz de incredere,.

Un profesor din Oradea face apel la protest fata de restrictiile din scoli: Stam precum animalutele in tarc

Un profesor de arte martiale de la Liceul Sportiv din Oradea este de-a dreptul revoltat de masurile impuse de autoritati in vederea combateriiraspandirii noului coronavirus de tip SARS-CoV-2. Barbatul a sim.

Facebook a afirmat in fata inaltei Curti din Irlanda ca o investigatie a autoritatilor de reglementare ii pune in pericol operatiunile din UE

Facebook a afirmat in fata inaltei Curti din Irlanda ca nu vede cum vor functiona serviciile sale din Uniunea Europeana daca autoritatea de reglementare ii blocheaza mecanismul de transfer al datelor, potrivit documentelor din instanta citata de publicatia Sunday Business Post, transmite Reuters.

Facebook, in fata inaltei Curti din Irlanda: Investigatia autoritatilor de reglementare pune in pericol operatiunile din UE

Facebook a declarat pentru inalta Curte a Irlandei ca nu poate vedea cum ar putea functiona serviciile sale in Uniunea Europeana UE) daca autoritatile de reglementare vor ingheta mecanismul sau de transfer de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )