Libnet.ro
UNICEF

01:05

BNR mentine, pentru a unsprezecea oara consecutiv, dobanda cheie la 2,50% pe an

B1 B1,
BNR mentine, pentru a unsprezecea oara consecutiv, dobanda cheie la 2,50% pe an

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a decis, in sedinta de miercuri, mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50% pe an. De asemenea, Banca Centrala a mentinut la. continuă pe B1

BNR a mentinut dobanda de politica monetara, pentru a 11-a oara consecutiv

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50% pe an. Aceasta este a 11-a oara consecutiv cand BNR decide pastrarea ratei dobanzii la acest nivel.

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pentru prima oara pe Elina Svitolina

Ashleigh Barty a confirmat, duminica, sezonul excelent pe care l-a avut, a invins-o pentru prima oara in cariera pe Elina Svitolina, campioana en-titre, si a castigat Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Australianca 1 WTA) a avut nevoie de o ora si 27 de minute pentru a trece de jucatoarea din Ucraina 8 WTA), scor 6-4, 6-3.

BNR a pastrat dobanda de politica monetara la 2,50%, pentru a 11-a oara consecutiv

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, mentinerea rate.

BNR mentine dobanda cheie la 2,5% pe an, asa cum era de asteptat

In prima lor sedinta, membrii noului Consiliu de Administratie al Bancii Nationale au decis mentinerea dobanzii cheie la 2,5% pe an, intr-un context in care majoritatea bancilor centrale au trecut la relaxarea politicii monetare. Guvernatorul Isarescu va detalia deciziile luate miercuri in cadrul unui briefing cu presa care va incepe la ora 15. in trimestrul al treilea, peste jumatate din bancile centrale ale lumii au redus ratele dobanzilor, ca urmare a incetinirii productiei si numai 3 banci centrale au decis sa le urce.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )