Libnet.ro
UNICEF

13:30

Criptomoneda Facebook: Lansarea Libra va fi din nou amanata

Adevărul Adevărul,
Criptomoneda Facebook: Lansarea Libra va fi din nou amanata

Oficialii Facebook au anuntat ca nu vor lansa criptomoneda Libra pana cand nu vor fi inlaturate toate temerile privind eventuale practici care ar putea interfera cu politica monetara, desi, initial, lansarea Libra era anuntata pentru prima saptamana din luna iulie. continuă pe Adevărul

Mihaela Borcea o eclipseaza din nou pe Valentina Pelinel. Legatura nestiuta cu Cristi Borcea

Mihaela Borcea, cea care i-a fost prima sotie fostului presedinte al clubului Dinamo Bucuresti din 1998 pana in 2011, o eclipseaza pe actuala partenera, Valentina Pelinel. Mihaela Borcea, prima sotie a fostului actionar de la Dinamo, o eclipseaza din nou pe Valentina Pelinel Mihaela Borcea, prima sotie a lui Cristi Borcea, pare ca va ramane .

Kovesi are din nou probleme. Cum o afecteaza decizia Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Laura Codruta Kovesi are din nou probleme, dupa ce Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) a decis disjungerea partii care o vizeaza din dosarul in care au fost trimisi in judecata Lucian Onea fostul sef al DNA Ploiesti) si procurorul Mircea Negulescu. SIIJ a decis disjungerea dosarului pentru Laura Codruta Kovesi SIIJ l-a .

VIDEO Merkel a asistat din nou asezata pe scaun, alaturi de Maia Sandu, la intonarea imnurilor Germaniei si Moldovei

Angela Merkel a ales din nou sa asiste asezata pe scaun intonarea imnurilor nationale, in cadrul primirii premierului moldovean Maia Sandu la Berlin, dupa mai multe episoade de tremurat care au ridicat semne de intrebare legate de starea sa de sanatate, scrie AFP.

DAVID MARCUS: Lansarea Libra, dupa eliminarea ingrijorarilor autoritatilor de reglementare

Directorul Facebook care coordoneaza proiectul Libra, David Marcus, a declarat ieri ca va spune congresmenilor ca lansarea criptomonedei Libra va avea loc dupa eliminarea ingrijorarilor autoritatilor de reglementare si obtinerea tuturor aprobarilor, relateaza Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )