Libnet.ro
UNICEF

23:15

MUGUR ISARESCU: Rata de politica monetara va ramane sub cea a inflatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MUGUR ISARESCU: Rata de politica monetara va ramane sub cea a inflatiei

Banca Nationala a Romaniei BNR) va ramane cu o rata de politica monetara sub rata inflatiei, insa aceas and 172;ta este moda in Europa si in lume, iar institutia nu are cum sa iasa din aceasta noua paradigma a dobanzilor negative, a explicat, ieri, guvernatorul bancii centrale Mugur Isarescu. continuă pe Ziarul Bursa

Ce spune Mugur Isarescu despre leu. Unde va ajunge euro

Guvernatorul Mugur Isarescu sustine ca evolutia din ultima vreme a cursului de schimb al monedei nationale reprezinta doar fluctuatii minore.

Mugur Isarescu, mesaj ferm despre adoptarea euro

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat, marti, la Academia Romana, ca prevede o puternica dezbatere de idei si nu numai de idei, de interese, de opinii care vor contura Europa,.

BNR a pastrat dobanda de politica monetara la 2,50%, pentru a 11-a oara consecutiv

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei a decis astazi sa mentina rata dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,5% pe an .

FMI recomanda Romaniei sa mentina o politica monetara restrictiva

Politica monetara in Romania trebuie sa ramana una restrictiva avand in vedere faptul ca inflatia de baza in aceasta tara a crescut, partial din cauza presiunilor venite din partea cererii interne, apreciaza Fondul Monetar International FMI).

BNR a mentinut dobanda de politica monetara, pentru a 11-a oara consecutiv

Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la 2,50% pe an. Aceasta este a 11-a oara consecutiv cand BNR decide pastrarea ratei dobanzii la acest nivel.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )