Libnet.ro
UNICEF

05:30

Comisia Europeana avertizeaza ca scoala online risca sa agraveze inegalitatile deja mari in Romania

B1 B1,
Comisia Europeana avertizeaza ca scoala online risca sa agraveze inegalitatile deja mari in Romania

Comisia Europeana a publicat pe 12 noiembrie Monitorul anual al educatiei si formari. in cadrul raportului este specificat faptul ca trecerea la invatamantul la distanta risca sa agraveze inegalitatile. continuă pe B1

Comisia Europeana: Trecerea la invatamantul la distanta risca sa agraveze inegalitatile deja mari in Romania

Trecerea la invatamantul online din cauza pandemiei de COVID-19 risca sa agraveze inegalitatile deja mari in Romania si este necesara asigurarea unei mai bune dotari a scolilor cu echipamente digitale, arata Comisia Europeana, care a publicat joi Monitorul anual al educatiei si formarii, ce analizeaza situatia in statele membre UE, axandu-se pe trecerea la invatamantul la distanta.

COMISIA EUROPEANA: Trecerea la invatamantul online risca sa agraveze inegalitatile in Romania

Comisia Europeana a publicat pe 12 noiembrie Monitorul anual al educatiei si formarii in care este subliniat ca trecerea la invatamantul la distanta risca sa agraveze inegalitatile deja mari in Romania.

Parintii incep sa se teama de scoala online

Scoala online, cu tot alaiul de dispozitive electronice pe care il impune nu mai este vazut cu ochi buni de marea majoritate a parintilor. Sedentarismul in randul minorilor era o problema si inainte de pandemie, acum lucrurile au evoluat si mai mult intr-un sens nedorit. in plus nici modalitatea de predare nu este considerata satisfacatoare.

Mii de copii din Suceava, fara acces la scoala online. invatatoarea le lasa materialele la magazinul satesc

Peste 14. 000 de elevi din judetul Suceava nu au acces la scoala online. Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Suceava sustine ca, in ciuda dificultatilor, copiii sunt ajutati sa tinul pasul cu colegii lor.

Comisia Europeana a lansat Strategia pentru Egalitatea Persoanelor LGBTIQ

Comisia Europeana va monitoriza modul in care statele membre asigura recunoasterea familiilor format.

Comisia Europeana investigheaza Romania pentru achizitia de blindate Piranha V

Comisia Europeana a demarat o noua procedura pilot impotriva Romaniei prin care investigheaza afacerea blindatelor Piranha V, precizand ca Ministerul Apararii Nationale a contractat direct 227 de transportoare 8x8 in valoare de 868 milioane euro de la General Dynamics, potrivit Newsweek.

Comisia Europeana a incheiat un contract cu Pfizer-BioNTech pentru achizitia de pana la 300 de milioane de doze din vaccinul anti-COVID-19

Comisia Europeana a incheiat un contract cu companiile Pfizer si BioNTech pentru achizitionarea a 300 de milioane de doze ale potentialului vaccin anti-COVID-19, informeaza Reuters. Anuntul reprezentantilor.

Comisia Europeana, contract pentru 300 de milioane de doze din vaccinul dezvoltat de Pfizer si BioNTech. Ursula von der Leyen: Este cel mai promitator de pana acum

Comisia Europeana va da unda verde, miercuri, contractului pentru 300 de milioane de doze din vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania germana BioNTech si Pfizer, care a fost descris de presedinta Ursula.

Comisia Europeana verifica legea prin care terenurile Romexpo trec gratuit la Camera de Comert

Comisia Europeana a solicitat autoritatilor romane informatii despre legea prin care terenuri de 300 de milioane de euro ale Romexpo sunt acordate gratuit Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), pentru dezvoltarea unui mega-proiect imobiliar in parteneriat cu Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, scrie Libertatea.

Mii de elevi din judetul Tulcea, lipsiti de posibilitatea de a face scoala online

De la inceputul saptamanii, toti elevii din Romania studiaza in sistem online. Prin decizia luata, autoritatile vor sa previna raspandirea SARS-CoV-2.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )