Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cum functioneaza comparatorul online de preturi la alimente

Adevărul Adevărul,
Cum functioneaza comparatorul online de preturi la alimente

Consiliul Concurentei a lansat marti Monitorul preturilor produselor alimentare, o platforma online care permite consumatorilor sa afle preturile practicate de catre principalii comercianti cu amanuntul de produse alimentare. continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei a lansat Monitorul preturilor produselor alimentare

Consiliul Concurentei a lansat Monitorul preturilor produselor alimentare, platforma online care per.

Consiliul Concurentei a lansat Monitorul preturilor produselor alimentare

Consiliul Concurentei a lansat Monitorul preturilor produselor alimentare, platforma online care permite consumatorilor sa afle preturile practicate de catre principalii comercianti cu amanuntul de produse alimentare si care afiseaza informatii despre aproximativ 30. 000 de produse comercializate in peste 1. 700 de magazine.

Consiliul Concurentei a demarat investigatii pe piata gazelor si pe cea de echilibrare a energiei electrice

Consiliul Concurentei a declansat investigatii pe piata gazelor si pe cea de echilibrare a energiei electrice, a declarat, sambata, presedintele institutiei, Bogdan Chiritoiu, la Scoala de vara -.

Consiliul Concurentei, cu ochii pe gaze si electricitate

Consiliul Concurentei are in desfasurare investigatii pe piata gazelor si pe cea a electricitatii, dupa cum a anuntat, sambata, la Sinaia, Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei. Avem investigatii pe piata de gaze si electricitate, in perioada actuala. Ne uitam cum se tranzactioneaza gazele si avem in vedere Bursa Romana de Marfuri si OPCOM. Mai avem o investigatie in lucru privind piata de echilibrare de electricitate. Unele dintre inves-tigatii au fost demarate anul recut, altele - anul acesta.

BOGDAN CHIRITOIU: Consiliul Concurentei si BNR vor finaliza in curand analizele pe tranzactia Banca Romaneasca - Eximbank

Consiliul Concurentei CC) si Banca Nationala a Romaniei BNR) vor finaliza in curand analizele pe tranzactia Banca Romaneasca - Eximbank, a spus, in aceasta dimineata, Bogdan Chiritoiu, presedintele CC, in cadrul unei intalniri cu presa, care are loc la Sinaia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )