Libnet.ro
UNICEF

18:15

MFP redeschide o emisiune de obligatiuni in valoare de 200 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MFP redeschide o emisiune de obligatiuni in valoare de 200 milioane euro

Ministerul Finantelor Publice a programat, in data de 6 noiembrie, redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat cu cupon denominate in euro in valoare de 200 milioane euro, potrivit ordinului publicat in Monitorul Oficial. continuă pe Ziarul Bursa

IN VALOARE DE 200 MILIOANE EURO MFP redeschide o emisiune de obligatiuni de stat

Ministerul Finantelor Publice MFP) a programat, pentru maine, redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat cu cupon denominat in euro in valoare de 200 milioane euro.

Fondurile de pensii private au facut plati in valoare de 95 milioane euro

Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a anuntat, marti, ca fondurile de pensii private Pilonul II obligatoriu si Pilonul III facultativ) au realizat, de la infiintare si pana la finele lunii septembrie, plati in valoare de 454,7 milioane lei 95,7 milioane euro) catre un numar de 63. 153 de participanti si mostenitori.

STS a lansat o licitatie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrari de infrastructura

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,19 milioane euro pentru proiec.

STS a lansat o licitatie de aproape 5,2 milioane euro pentru lucrari de infrastructura

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a lansat o licitatie de 5,19 milioane euro pentru proiectare si executie de lucrari pentru realizarea infrastructurii de baza, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP.

Teodorovici a programat noi imprumuturi de la populatie. Valoarea unei obligatiuni este de 5.000 de euro

Ministerul Finantelor Publice a programat, in data de 6 noiembrie, redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni de stat cu cupon denominate in euro in valoare de 200 milioane euro, potrivit ordinului publicat in Monitorul Oficial.

Fondurile de pensii private au facut plati de 95 milioane de euro catre peste 60.000 de participanti si mostenitori, de la infiintare pana in prezent

Fondurile de pensii private Pilonul II obligatoriu + Pilonul III facultativ) au realizat, de la infiintare si pana la finele lunii septembrie 2019, plati in valoare de 454,7 milioane lei 95,7 milioane euro) catre un numar de 63. 153 de participanti si mostenitori, potrivit statisticilor centralizate de APAPR Asociatia care reprezinta cei sapte administratori de pensii private). Vezi in articol care sunt situatiile in care se fac plati in sistemul de pensii private obligatorii Pilon II) si facultative pilon III).

IN ACEST AN Acorduri de finantare de 11 milioane euro, intre EximBank si Arsat

EximBank si Grupul Arsat din Arad, una dintre cele mai importante companii exportatoare cu capital roma-nesc, au incheiat, in acest an, acorduri de finantare in valoare totala de 52 de milioane de lei circa 11 milioane de euro), destinate dezvoltarii activitatii firmelor grupului, potrivit unui comunicat al bancii.

Curs BNR, luni, 4 noiembrie. La ce valoare a ajuns euro

BNR va emite noul curs valutar, luni, 4 noiembrie. in jurul orei 13, valoarea cotatiilor principalelor valute internationale va fi actualizata si afisata atat pe site-ul Bancii, cat si mai jos. Cotatiile monedelor lumii vor reprezenta referinta pentru tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR, luni, 4 noiembrie Banca Nationala a Romaniei BNR) .

Investitie de 1,2 milioane Euro, intr-o platforma romaneasca de efulfillment

Startup-ul Frisbo, platforma romaneasca de smart efulfillment , care preia depozitarea, procesarea si livrarea comenzilor magazinelor online, a primit o investitie de 1,2 milioane de euro, intr-o runda condusa de GapMinder Venture Partners, cu participarea ROCA X, la o evaluare a business-ului de aproximativ 6 milioane de euro.

Glovo a dat 35 milioane Euro pe o platforma de livrari poloneza

Startup-ul spaniol de livrari Glovo, care opereaza si in Romania, a cumparat o platforma poloneza de livrari de mancare de la restaurante, suma tranzactiei fiind de 35 de milioane de euro, scrie miercuri Tech. eu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )