Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ordonanta amnistiei a aparut in Monitorul Oficial. Vezi cele mai importante prevederi si ce ai de facut daca vrei sa beneficiezi de amnistie fiscala

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta amnistiei a aparut in Monitorul Oficial. Vezi cele mai importante prevederi si ce ai de facut daca vrei sa beneficiezi de amnistie fiscala

In Monitorul Oficial de luni 05 august 2019, a fost publicata OG nr. 62019, ce adopta procedura anularii la plata a unor obligatii bugetare, cunoscuta ca Ordonanta amnistiei fiscale. Documentul are doua structuri aplicabile contribuabililor cu datorii de pana la 1. 000 lei, unde se acorda doar posibilitatea anularii obligatiilor accesorii, dar si pentru datornicii ce depasesc acest plafon, unde apare si posibilitatea anularii debitului principal pe langa accesorii. Data de referinta a obligatiei bugetare este 31 decembrie 2018. Vezi aici textul Ordonantei amnistiei. continuă pe Hotnews

Amnistia fiscala, publicata in Monitorul Oficial. Cine poate fi iertat de plata datoriilor catre stat

Amnistia fiscala ordonanta pentru instituirea unor facilitati fiscale, asa cum a fost botezata de mnistrul Finantelor, Eugen Teodorovici) a fost publicata luni, 5 august, in Monitorul Oficial.

AMNISTIA fiscala, PUBLICATA in Monitorul Oficial

Amnistia fiscala a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial, potrivit Hotnews.

Amnistia fiscala, in Monitorul oficial

Amnistia fiscala, denumita Ordonanata pentru instituirea unor facilitati fiscale, a fost publicata in Monitorul oficial de luni, 5 august. Prin aceasta, se propun doua mecanisme alternative esalonarii la plata.

De ce trenurile nu ajung intr-unul dintre cele mai celebre orase europene

Strazi cu marmura alba alunecoasa, cele mai groase ziduri de aparare, cea mai lata strada de final de Ev Mediu si una dintre cele mai vechi farmacii europene sunt cateva dintre lucrurile care uimesc in celebrul oras Dubrovnik din sudul Croatiei. Partea si mai uimitoare tine de faptul ca acum trei decenii, un asediu inutil a facut ca trei sferturi dintre cladiri sa fie lovite de obuze, iar multe strazi erau in ruine. Orasul a fost refacut si atrage peste un milion de turisti pe an, dar un amanunt mai putin cunoscut este ca trenul nu ajunge aici, desi vorbim de unul dintre cele mai vizitate orase din sudul Europei. in articol puteti citi despre trenurile din Croatia, despre frumosul Dubrovnik si despre lipsa legaturii feroviare.

Acuzatii: Guvernul bulverseaza calendarul accizei la tigarete. Consumatorii romani platesc deja cele mai scumpe tigari din UE

In locul aplicarii masurilor clare anuntate pentru stoparea traficului ilicit cu tigarete, cu efecte benefice pe termen lung, Guvernul penalizeaza producatorii legali prin majorari de taxe impuse peste noapte, acuza compania producatoare de tigarete British American Tobacco, care sustine ca de aceasta masura vor fi loviti si consumatorii romani, care platesc deja cele mai scumpe tigari din UE.

Noi decapitari in MAI dupa cazul Caracal! Deciziile luate de premierul Dancila au fost publicate in Monitorul oficial

Noi schimbari la varful Ministerului Afacerilor Interne MAI) au loc in contextul cazului de la Caracal. Gheorghe Nucu Marin a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor.

Cat costa cele mai batrane modele Dacia, acum la vanzare in Romania?

Clasica sau doar veche? Poate fi inregistrata ca masina istorica sau e de dus la fiare vechi? Acestea sunt intrebarile atunci cand vezi anunturile celor care vand modele Dacia de cand eram noi mici. Cea.

Zannone, insula italiana unde se organizau cele mai scandaloase orgii

Cu ape de smarald, ceruri albastre si un peisaj accidentat, Zannone are tot ceea ce e de asteptat din partea unei destinatii italiene insulare aproape parasite. De asemenea, are si o reputatie pentru ceva mai putin obisnuit: orgiile.

Cele mai bune casti wireless pentru vacanta

Castile au fost si vor fi intotdeauna accesoriul indispensabil in materie de tehnologie, care evolueaza pe zi ce trece din ce in ce mai mult. Fie ca te afli undeva unde nu este agreat zgomotul, fie ca vrei sa treaca timpul mai repede si alegi sa asculti melodia preferata, sau doar participi la o convorbire telefonica, toate aceste actiuni necesita folosirea unor casti wireless.

De unde se informeaza romanii: care sunt cele mai urmarite jurnale de stiri

In luna iulie, cei mai multi dintre romani au ales sa se informeze privind jurnalele de stiri difuzate de Pro TV si Romania TV, potrivit Pagina de Media.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.252 seconds )