Libnet.ro
UNICEF

08:00

Procedura privind zilele libere pentru parinti, in caz de suspendare a scolii Adrian Benta

Hotnews Hotnews,
 Procedura privind zilele libere pentru parinti, in caz de suspendare a scolii Adrian Benta

Doua ordine au aparut in Monitorul Oficial cu privire la procedura zilelor libere pentru parinti, in caz de suspendare a scolii in unitatea de invatamant la care merge copilul. Consultantul fiscal Adrian Benta le-a analizat, precizand ca potrivit OUG nr. 1472020, daca unitatile de invatamant decid suspendarea prezentei fizice a elevilor la procesul de invatamant, unul dintre parinti are dreptul sa primeasca zile libere de la angajator. continuă pe Hotnews

ONAC a reluat procedura privind achizitionarea de dispozitive conectate la internet Institutia vrea sa cumpere prin negociere directa peste 167.000 de tablete

Oficiul National pentru Achizitii Centralizate ONAC) a reluat, luni, procedura privind achizitionarea de dispozivite conectate la internet. Contractul vizeaza cumpararea, prin negociere directa, a peste 167. 000 de dispozitive, iar ofertele se depun pana vineri, la ora 12.

Zile libere platite pentru parinti, in cazul inchiderii scolilor din pricina COVID-19. Cum pot beneficia de bani

Un proiect de ordin al Ministerului Muncii completeaza cadrul legal al zilelor libere acordate parintilor in cazul inchiderii scolilor din cauza COVID-19, masura stabilita initial prin Ordonanta de urgenta a.

Monica Anisie: Scoala afla de la DSP in ce scenariu va trece. Avem o linie de Tel Verde pentru parinti si pentru elevi, respectiv una pentru directori si primari Ce a discutat cu unul dintre parintii care au sunat (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat sambata, in direct pe B1 TV, ca o clasa trebuie sa isi suspende desfasurarea cursurilor cu prezenta fizica atunci cand inregistreaza un caz de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )