Libnet.ro
UNICEF

23:00

Trei noutati fiscale pe zona agriculturii si pentru bursele elevilor

Hotnews Hotnews,
 Trei noutati fiscale pe zona agriculturii si pentru bursele elevilor

In Monitorul Oficial au aparut recent trei acte normative care vin cu cateva noutati fiscale. Acestea sunt explicate de consultantul fiscal Adrian Benta. Este vorba astfel despre reformularea notiunii de venit din activitati agricole, forma de finantare acordata elevilor ce participa la invatamantul dual si cu privire la cooperativa agricola de productie. continuă pe Hotnews

Primarul de sector care taie bursele elevilor. Ce scuza a invocat, de fapt

Primarul care taie bursele elevilor este cel al Sectorului 2, Radu Mihaiu. Noul primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, a informat ca va taia bursele elevilor din sector, pentru ca acestea nu ar fi fost justificate din punct de vedere educational, ci doar din punct de vedere electoral. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, taie bursele .

USR taie bursele elevilor din Sectorul 2. Explicatiile primarului Radu Mihaiu: Ce s-a intamplat a fost sa echilibram putin grilele burselor (VIDEO)

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu USR-PLUS), vine cu explicatii dupa ce a anuntat ca va taia bursele elevilor din sector, pentru ca acestea au fost acordate din motive electorale si nu ar fi.

Primarul USR-PLUS al Sectorului 2 taie bursele elevilor pentru a acoperi gaura de la bugetul local

Noul primar al Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anuntat ca va taia bursele elevilor din sector, pe motiv ca nu au fost justificate din punct de vedere educational, ci doar electoral. La mai putin de doua.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )