Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Florin Citu critica programul Tezaur anul trecut, dar acum il continua. Patru noi emisiuni incepand de luni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Florin Citu critica programul Tezaur anul trecut, dar acum il continua. Patru noi emisiuni incepand de luni

Ministrul Finantelor, Florin Citu, continua programul Tezaur pentru populatie cu patru noi emisiuni cu dobanzi intre 3,5 5%, cu maturitatea de 1, 2, 3 si 5 ani, printr-un ordin publicat in Monitorul oficial. De remarcat ca in 2018, cand a inceput, el a criticat acest program prin diverse postari. in acea perioada, el a facut chiar un clip video in care spunea ca nu ar investi in asa ceva. E adevarat, la inceput programul a avut o problema, anume ca banii ar fi ramas blocati pana la maturitate, dar ulterior s-a rezolvat printr-un alt act normativ. continuă pe Hotnews

Florin Citu va continua programul Tezaur

Ministrul Finantelor, Florin Citu, continua programul Tezaur pentru populatie, incepand de luni, cu patru noi emisiuni, cu dobanzi intre 3,5 - 5% si cu maturitatea de 1, 2, 3 si 5 ani, printr-un ordin publicat in Monitorul Oficial.

Programul Prima Casa. Florin Citu: Am vazut proiectul PSD, nu este interesant pentru noi

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, sambata dimineata, ca o serie de programe, printre care si Prima Casa, sunt in analiza momentan pentru a se vedea daca au adus sau nu plusvaloare, precizand despre proiectul PSD O familie,.

Programul Tezaur |De ce ai vrea sa imprumuti Guvernul si cat de sigure sunt titlurile de stat

Programul Tezaur, inceput in 2018, e programul prin care statul se imprumuta de la persoane fizice. Cu alte cuvinte, decat sa-ti deschizi un depozit de economii la o banca, poti alege.

Mihai Fifor, critici devastatoare la adresa lui Florin Citu: Conduce un atac speculativ asupra monedei nationale

Mihai Fifor il acuza pe ministrul de Finante, Florin Citu, ca repeta ceea ce ar fi facut si in trecut, adica un atac speculativ asupra modenei nationale. Fifor sustine ca Florin Citu conduce acest atac di.

Cifrele sunt ingrijoratoare! Ce a anuntat ministrul Florin Citu, dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar

Trebuie sa strangem cureaua, spunea Florin Citu, miercuri, intr-o emisiune televizata. Bugetul este un svaitar, sustinea ministrul de Finante. Cum suna anuntul complet al oficialului dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar? Care sunt cifrele? Ministrul Florin Citu, anunt dupa aprobarea proiectului de rectificare bugetar Guvernul a aprobat in sedinta de joi, 28 noiembrie, proiectul de .

Gabriela Firea a luat foc cand a aflat ca Primaria Bucuresti nu primeste bani de la buget. Reactie dura la adresa lui Florin Citu

Gabriela Firea l-a atacat dur pe ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa decizia acestuia de a nu aloca bani de la buget pentru Primaria Capitalei. Firea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in contextul in care Citu a precizat ca Primaria nu a primit suma solicitata de 62 de milioane de lei .

FLORIN CITU: in urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018

In urmatoarele zile va exista o solutie pentru Ordonanta 1142018, care va fi prezentata public de premierul Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Eugen Teodorovici: PSD a depus motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu. Reactia premierului Orban

PSD a depus, luni, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Guvernare PNL numele tau este Austeritate. Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici spune ca PNL si pseudo-ministrul Vasile Citu nu au ce cauta la guvernare si trebuie inlaturati imediat si cere ca motiunea sa fie dezbatuta si votata cat mai repede.

Florin Citu afirma ca urmeaza o analiza asupra angajatilor fiecarui Minister

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice a declarat azi, la un post de televiziune, ca in perioada urmatoare se va face un audit asupra fiecarui Minister. Actiunea are scopul de a evalua angajatii institutiilor de stat si de a afla daca aparatul actual este supradimensionat.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Fiecare minister trebuie sa faca un audit, sa vada daca aparatul este supradimensionat si cum isi fac treaba angajatii

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca fiecare minister va face un audit in perioada urmatoare, astfel incat sa se analizeze daca aparatul actual este supradimensionat, dar si cum isi face treaba.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )