Libnet.ro
UNICEF

22:30

Florin Citu: Agentia Moodys a mentinut ratingul de tara pentru Romania

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: Agentia Moodys a mentinut ratingul de tara pentru Romania

Agentia de rating Moodys a mentinut ratingul de tara pentru Romania, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ministrul sustine ca in raportul de evaluare se arata ca mentinerea ratingului de tara in viitor depinde foarte mult de continuitatea politicilor responsabile implementate de Guvern in anul 2020. Citu a mai spus ca si celelalte doua agentii, Fitch si Standard and Poors, fac o evaluare a ratingului de tara in aceasta perioada. continuă pe Hotnews

Agentia de rating Moodys a mentinut ratingul de tara al Romaniei

Florin Citu: ,,in aceasta perioada, toate cele trei agentii de rating Moodys, Fitch si StandardPo.

Florin Citu: Nu vom creste taxe Solutia liberala pentru a dezvolta economia este o economie cu taxe mici, putine, dar pe care sa le platim toti

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, miercuri seara, ca nu vor fi crescute taxele, asa cum insinueaza PSD, intrucat cresterea taxelor este cea mai proasta solutie pentru a aduce venituri la buget. Citu a precizat ca solutia liberala este taxe mici, putine, dar pe care sa le platim toti.

FLORIN CITU: Deficitul bugetar a urcat la 6,36% din PIB, dupa primele noua luni din 2020

Executia bugetului general consolidat s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2020 cu un deficit de 67,27 miliarde de lei, a anuntat ieri Florin Citu, ministrul de Finante. Deficitul pe primele noua luni este cu peste 12,5 miliarde de lei mai mare decat cel din primele opt luni din an, de 54,77 miliarde de lei.

FLORIN CITU: Nu veti vedea cresteri de taxe anul viitor

Ministrul de Finante, Florin Citu, a dat din nou asigurari azi ca nu vor exista cresteri de taxe anul viitor, solutia autoritatilor fiind taxe mai mici si mai putine, pe care sa le poata plati toata lumea.

Ministrul Florin Citu da asigurari: Nu vor creste taxele anul viitor (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a dat asigurari ca nu vor fi majorate taxele anul viitor, caci nu este nevoie de o astfel de masura pentru a aduce bani in plus la buget. El a mai tinut sa precizeze ca.

Ministrul Florin Citu da asigurari: Nu vor creste taxele anul viitor (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a dat asigurari ca nu vor fi majorate taxele anul viitor, caci nu este nevoie de o astfel de masura pentru a aduce bani in plus la buget. El a mai tinut sa precizeze ca.

Florin Citu acuza PSD ca pregatea inca din 2019 impozitarea veniturilor Bisericii, supraimpozitarea pensiilor si majorarea pretului la polita RCA (VIDEO)

Ministrul Florin Citu sustine ca dintr-un document reiese ca in 2019, in timpul guvernarii PSD, in Ministerul Finantelor Publice au fost pregatite o serie de masuri care vin impotriva romanilor.

Florin Citu, despre controlul la Primaria Capitalei: 110 contracte de investitii si achizitii, dintre care 50 de contracte sunt facute cu companiile infiintate de PMB (VIDEO)

Florin Citu a discutat marti si despre controlul pe care Ministerul in desfasoara la Primaria Municipiului Bucuresti. El a precizat ca a primit situatia contractelor privind investitiile, din care reiese.

Florin Citu: Nu vor fi executari silite pana la 25 decembrie

Florin Citu, ministrul Finantelor, a precizat ca indiferent de ziua publicarii documentului in Monit.

Citu: Am reusit sa avem incasari mai mari decat in anul trecut

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat miercuri ca agentia de rating Moody039;s a mentinut ratingul de tara pentru Romania in evaluarea pe care a facut-o, subliniind ca in raportul Moody039;s se spune foarte clar ca mentinerea ratingului de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )