Libnet.ro
UNICEF

17:46

Orban, despre un acord cu FMI: Nu exista acest bau-bau

Adevărul Adevărul,
Orban, despre un acord cu FMI: Nu exista acest bau-bau

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca nu exista discutii cu Fondul Monetar International privind un eventual acord. El a mentionat si mentinerea de catre agentiile Fitch si Moodys a ratingului de tara al Romaniei. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Agentiile Fitch si Moody`s au anuntat mentinerea ratingului de tara al Romaniei. E o mare victorie a guvernului intrebat despre un posibil acord cu FMI: Nu exista acest bau-bau (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a punctat, luni, ca agentiile de rating Fitch si Moody`s au anuntat mentinerea ratingului de tara al Romaniei, eveniment catalogat de prim-ministru drept o mare victorie a.

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

Ludovic Orban, despre petrecerile de Revelion: Cel mai important este sa ne mobilizam in aceasta perioada (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat, in cursul declaratiilor de presa de luni seara si despre organizarea petrecerilor de Revelion, in contextul numarului mare de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Am.

Orban despre Iordache: Nu va sta mult timp la Consiliul Legislativ

Premierul Ludovic Orban sustine ca Florin Iordache poate sa isi caute de lucru, pentru ca nu va sta .

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre Ziua Nationala: Vor fi respectate toate regulile de protectie sanitara. Nu va mai fi parada (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca Guvernul va prelungi starea de alerta printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata la jumatatea lunii noiembrie si care va reglementa si modul in.

Ludovic Orban, despre cum trebuie sa procedeze cei cu simptome COVID: Sunala 112, dacamediculde familie consideracasimptomelesunt specifice

Ludovic Orban a declarat duminica, dupa o vizitaefectuata la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, cum trebuie sa procedeze o persoana care suspecteaza ca ar avea COVID-19. Premierul a spus ca.

Ludovic Orban, despre lockdown: Romania nu se afla in situatia altor tari ca ritm de crestere a numarului de infectari zilnice

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Romania nu este in situatia altor tari nici in ceea ce priveste numarul de infectari, nici din punctul de vedere al ritmului de crestere a cazurilor, iar.

VIDEO Orban, despre restrictiile anuntate in Europa: Romania nu se afla in situatia altor tari

Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii in urma unor cresteri dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, spune Ludovic Orban. Daca vor fi necesare alte masuri, vor fi luate, a adaugat premierul, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, despre cazurile zilnice de COVID-19: Este o crestere semnificativa, care a depasit un pic asteptarile. Nu ne asteptam saptamana aceasta la 6.000 de cazuri

Premierul Ludovic Orban spune ca faptul ca Romania a inregistrat in aceasta saptamana peste 6. 000 de cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus a depasit asteptarile Guvernului. in aceste conditii,.

Ludovic Orban, despre predica Patriarhului Daniel de Sfantul Dimitrie: Nu consider ca ma priveste pentru ca eu nu am interzis ca oamenii sa se inchine la moaste. Nu ma simt vizat

Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a simtit vizat de declaratia Prefericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, care a amintit recent, in contextul restrictiilor impuse la pelerinajul de Sfantul.

ştiri din Economie

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )