Libnet.ro
UNICEF

15:00

Trei banci din Romania, retrogradate de Moodys

Adevărul Adevărul,
Trei banci din Romania, retrogradate de Moodys

Trei banci din Romania au fost retrogradate de Moodys, agentia revizuind in jos, de la stabila la negativa perspectiva de rating a bancilor in ceea ce priveste depozitele bancare in lei si valuta. continuă pe Adevărul

Moodys a revizuit perspectiva de rating a BCR, BRD si Raiffeisen Bank

Moodys Investors Service a revizuit de la stabila la negativa perspectiva de rating a trei banci din Romania - Banca Comerciala Romana BCR), BRD - Groupe Societe Generale BRD) si Raiffeisen Bank - si a confirmat la Baa1 ratingurile atribuite pentru depozitele in moneda locala pe termen lung si la Baa3 calificativele pentru depozitele pe termen lung in valuta, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara.

Santander finalizeaza investitia de 350 de mil. sterline in FinTech-ul Ebury, prezent si pe piata din Romania

Banco Santander a anuntat finalizarea achizitionarii a 50,1% din actiunile Ebury, FinTech prezent si pe piata din Romania, dupa obtinerea tuturor aprobarilor de reglementare de la autoritatile solicitate. Tranzactia a fost anuntata in noiembrie 2019 si.

Clientii celei mai mari banci din Romania reclama serviciile online deficitare. Aplicatii blocate, call-center paralizat, asteptare inutila

Cea mai mare banca din Romania are probleme mari in a da curs solicitarilor clientilor, dupa cum au reclamat acestia. Este vorba despre Banca Comerciala Romana, unde serviciile online functioneaza defectuos de mai multe zile.

PE FONDUL PANDEMIEI IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN Profitul net al OMV Petrom a scazut cu 43%, la 653 de milioane lei

OMV Petrom a realizat un profit net de 653 milioane lei in primele trei luni din acest an, in scadere cu 43% fata de profitul net consemnat in perioada similara a anului 2019, cand s-a ridicat la 1,15 miliarde lei, evolutie survenita in contextul in care veniturile din vanzari au crescut cu 12%, la 6,08 miliarde lei de la 5,42 miliarde de lei in primul trimestru din anul anterior, potrivit raportului neauditat transmis ieri de companie Bursei De Valori Bucuresti BVB).

in plina pandemie, lucrarile la cele trei stadioane din Bucuresti decurg in ritm alert - VIDEO

In plina pandemie, lucrarile la cele trei stadioane din Bucuresti pentru EURO decurg in ritm alert. Ministrul Tineretului si Sportului, a mers ieri in vizita la Arenele Ghencea, Giulesti si Arcul de Triumf. La stadionul Stelei a inceput montarea tabelei si se lucreaza la instalatia de nocturna. Se asteapta o finalizare a Arenei in aceasta vara.

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania sa raporteze numarul elevilor si al profesorilor care nu au posibilitatea sa participe la cursurile online

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania, dupa mai bine de o luna de cand cursurile au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, sa raporteze situatia elevilor si a profesorilor care nu au posibilitatea de a participa la cursurile online.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Premierul Ungariei, despre declaratiile lui Iohannis: Nici in cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit asa ceva din Romania Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea

Premierul ungar Viktor Orban a reactionat vineri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor. Orban spune ca nu a auzit din Romania astfel de fraze nici macar in cele mai tulburi perioade antidemocratice. Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea, a afirmat premierul Ungariei, scrie hirado. hu, care citeaza MTI.

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de.

CORONAVIRUS. inca 6 decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania. Bilantul a urcat la 711 victime

Autoritatile au anuntat, joi, inca sase decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la un total de 711 victime. Ultimele fatalitati raportate se refera la.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )