Libnet.ro
UNICEF

08:00

BNR crede ca scumpirile vor fi mai mici decat se anticipa anul acesta: prognoza de infatie a fost redusa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BNR crede ca scumpirile vor fi mai mici decat se anticipa anul acesta: prognoza de infatie a fost redusa

Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 3,8% prognoza de inflatie pentru finalul acestui an si estimeaza o inflatie de 3,1% pentru finalul anului viitor, a anuntat, vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a prezentat Raportul trimestrial. continuă pe Wall-Street Ro

Vaccinul antigripal, de negasit in cabinetele medicilor de familie si in farmacii: Numarul celor care vor sa se vaccineze e de 5 ori mai mare decat oferta Cand vine urmatorul lot de vaccinuri in Romania

Vaccinul antigripal este de negasit in acest moment in Romania - lipseste atat din cabinetele medicilor de familie, unde in mod normal ar trebui sa fie distribuit gratuit pentru anumite categorii de persoane considerate cu risc de imbolnavire, cat si din farmacii, de unde persoanele care nu beneficiaza de vaccinul administrat gratuit ar fi trebui sa si-l poata cumpara. in farmacii, vaccinul lipseste din cauza ca cererea a fost, anul acesta, in premiera, de aproximativ 5 ori mai mare decat oferta, lucru care nu a fost anticipat. in cabinetele medicilor de familie, el va ajunge cu intarziere - undeva in jurul datei de 20 noiembrie.

Andrian Candu: PDM va reveni la guvernare mai degraba decat cred unii

Partidul Democrat din Moldova PDM) va reveni la guvernare mai degraba decat cred unii. Declaratia apartine deputatului democrat Andrian Candu. Potrivit lui, pana atunci, PDM va constitui o opozitie constructiva si va pune presiune pe actualul Guvern, transmite IPN.

Mai multi conservatori britanici nu vor mai candida la alegerile generale din decembrie

Fostul ministru de Finante britanic, Philip Hammond si alti conservatori de marca nu vor mai candida la alegerile generale care vor avea loc in Marea Britanie pe 12 decembrie.

FMI: Scumpirile vor fi mai mari in Romania si in 2020

FMI si-a revizuit in urcare estimarile privind evolutia preturilor de consum in Romania din acest an, majorari urmand sa aiba loc si tot anul viitor. Fondul Monetar recomanda Romaniei sa mentina o politica monetara restrictiva.

Zeci de mii de bucuresteni din Sectoarele 1, 2 si 3 nu au apa calda de cateva zile RADET: De joi seara nu vor mai fi probleme

Bucurestenii din mai multe zone din Sectoarele 1,2 si 3 nu au apa calda de cateva zile. Este vorba despre zeci de mii de clienti RADET din cartierele Lacul Tei, Calea Mosilor, Colentina, Parcul Circului, Dristor, Titan. Acestora li se adauga locuitorii din cartierul Aviatiei care nu au apa calda in mod constant de peste doua luni. Oamenii spun ca se spala cu apa incalzita la aragaz, ca in vremea comunismului, si cer autoritatilor sa rezolve problema. Contactat de HotNews. ro, Alex Burghiu, administratorul special al RADET a declarat ca problemele din Sectoarele 2 si 3 se vor rezolva pana joi seara. Am finalizat lucrarile la Magistrala 2, care alimenteaza cele doua sectoare, iar acum revenim la circuitul normal. Ca sa facem trecerea a fost nevoie sa intrerupem furnizarea, a explicat acesta. Problemele din Aviatie se vor rezolva pana pe 15 noiembrie, spune Burghiu, fiind vorba despre o alta lucrare.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )