Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cum explica Isarescu sustinerea sa pentru un nou mandat

Adevărul Adevărul,
Cum explica Isarescu sustinerea sa pentru un nou mandat

Mugur Isarescu a explicat, joi, care crede ca este explicatia pentru faptul ca PSD-ALDE a decis sa il sustina pentru un nou mandat in fruntea Bancii Nationale a Romaniei, desi coalitia de guvernare a fost, in ultimii doi ani, un critic virulent al guvernatorului. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la BNR

UPDATEGuvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR de catre Comisiile pentru Buget din Camera Deputatilor si.

Mugur Isarescu, audiat in Parlament pentru un nou mandat

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a fost audiat marti, inParlament, pentru un nou mandat. Acesta a subliniat obiectivele pe care le are BNR, dar si obiectivele stabilite.

Culisele explozive ale numirii lui Mugur Isarescu la BNR pentru un nou mandat

Se decid nume importante pentru a prelua conducerea BNR. PSD si ALDE, dar si partidele din Opozitie au spus ca il voteaza pentru inca un mandat pe Mugur Isarescu. Saptamana trecuta au fost voci nemu.

Prioritatea lui Isarescu dupa ce a primit un nou mandat in fruntea BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a afirmat, miercuri, dupa ce Parlamentul i-a aprobat un nou mandat, ca actualul Consiliu de administratie al BNR va depune toate eforturile pentru indeplinirea actualului mandat, dar are si unul nou, de a pregati Romania in vederea aderarii la zona euro.

Mugur Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pen.

Isarescu, validat de Parlament pentru al saselea mandat la conducerea BNR. Doar 15 alesi au votat impotriva lui

Mugur Isarescu a fost validat de Parlament pentru al saselea mandat la conducerea Bancii Nationale a Romaniei. 319 alesi au votat pentru si doar 15 impotriva sa. Parlamentarii au aprobat astfel propuneri.

Isarescu are unda verde pentru obtinerea unui nou mandat de guvernator BNR. Care sunt ceilalti membri acceptati de Parlament

Mugur Isarescu a fost audiat, astazi, in comisiile de specialitate ale Parlamentului, pentru obtinerea unui nou mandat la sefia Bancii Nationale a Romaniei.

Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pen.

Corina Corbu, singurul judecator care si-a depus candidatura pentru sefia Curtii Supreme. Cristina Tarcea nu s-a inscris pentru un nou mandat

Singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Curtii Supreme este judecatorul Corina Corbu, inculpata de DNA in 2014 in dosarul judecatoarei Gabriela Birsan si achitata in 2018. Actualul presedinte al Curtii Supreme, Cristina Tarcea, nu si-a depus dosarul pentru un nou mandat.

PNL merge tot pe mana dinozaurilor la BNR. Eugen Nicolaescu, sustinut pentru un nou mandat. Critici din interiorul partidului

PNL a votat luni, in sedinta Biroului Executiv al partidului, sa mearga pe mana actualilor membri din Consiliul de Administratie a BNR. Mai exact, liberalii ii sustin pe actualul viceguvernator, Eugen Nicolaescu si pe Virgiliu Stoenescu pentru componenta din viitorul Consiliu de Administratie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )