Libnet.ro
UNICEF

12:15

intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Antena3 Antena3,
intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Potrivit programului de vineri al prim. continuă pe Antena3

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, intalnire cu Mugur Isarescu, la sediul BNR

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu se intalnesc, vineri, cuguvernatorul Mugur Isarescu, la sediul Bancii Nationale a Romaniei BNR). GALERIE FOTO inainte de intrevedere,.

Orban, despre prioritatile lui Citu: Trebuie sa stranga surubul. Avem minus 11 miliarde la colectarea veniturilor. S-au alocat bani in draci din fondul de rezerva

Ministrul Finantelor Florin Citu trebuie sa stranga surubul la maxim si sa evite orice cheltuieli inutile, in contextul in care exista un minus de 11 miliarde lei la colectarea veniturilor, dar si deficite la bugetele de sanatate si de pensii, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban. Florin Citu sustine ca deficitul bugetar creste si la 10 luni.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

Ludovic Orban: Nota de plata a cheltuielilor nesabuite ale fostului Guvern nu trebuie pusa pe spinarea mediului privat

Premierul Ludovic Orban i-a transmis, miercuri, ministrului de Finante, Florin Citu, sa pregateasca rectificarea bugetara si sa analizeze situatia rambursarilor de TVA, mentionand ca nota de plata pentru.

Florin Citu, despre proiectul de buget: Va trebui realizat de la zero, pentru ca avem mai putine ministere. Va fi dificil sa ne incadram in deficitul de 3%

Noul ministru al Finantelor, Florin Citu, a declarat marti, la preluarea efectiva a portofoliului de ministru ca va fi dificila realizarea proiectului de buget pe anul 2020, pe de o parte pentru ca trebuie luate in calcul mai putine ministere, iar pe de alta deficitul asumat fata de Uniunea Europeana.

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul Hans Klemm si un parlamentar american (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut vineri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Ro.

Dan Barna si Ludovic Orban, intalnire decisiva dupa alegerile de duminica

Ludovic Orban si Dan Barnase vor intalni in cursul zilei de luni, a doua zi dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit unor surse Antena 3. Informatia a fost dezvaluita in exclusivitate de.

Florin Citu si cele 25 de masuri in 24 de ore. Orban spune sa incepem sa cronometram de acum, dar ministrul a facut cateva precizari

Pe internet ramane totul. Pe data de 7 ianuarie, anul acesta, actualul ministru de Finante, Florin Citu, publica pe Facebook un set de 25 de masuri pe care guvernarea liberala condusa de PNL trebuie sa le adopte in primele 24 de ore, pe care le-am pus mai jos. Au trecut mai mult de 24 de ore, asa ca l-am intrebat pe ministru cat a apucat sa faca pana acum.

Florin Citu: Am semnat un ordin de blocare a concursurilor din ANAF Orban: Angajarile la stat se faceau pe usa din dos, pe pilaraie, pe nepotism sau pe baza de carnet de partid

Concursurile pentru posturile din ANAF, precum cele anuntate pe 18 octombrie de angajare a 66 de sefi, vor fi amanate pana in martie, reiese din declaratiile ministrului Finantelor, Florin Citu, care a precizat ca a semnat un ordin.

ştiri din Economie

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )