Libnet.ro
UNICEF

10:00

Isarescu: Plata impozitelor da dreptul romanilor sa ceara spitale si autostrazi

B1 B1,
Isarescu: Plata impozitelor da dreptul romanilor sa ceara spitale si autostrazi

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, le-a transmis romanilor catrebuie sa constientizeze obligatia de a-si plati impozitele, pentru ca astfel pot cere statului spitale si. continuă pe B1

Isarescu: Plata impozitelor ne da dreptul sa cerem statului romn modern sa si ndeplineasca menirea

Mai avem ceva de facut la nivelul mentalitatilor: sa constientizam faptul ca plata impozitelor este unul din actele cetatenesti care ne da dreptul sa cerem statului roman modern sa isi indeplineasca menirile. Ne place sa dormim linistiti, sa avem educatie, sa fim in siguranta cand mergem pe strazi, sa avem servicii bune de sanatate, sa avem infrastructura de calitate. Dar trebuie sa stim ca toate acestea se fac din impozitele colectate.

ISARESCU: Plata impozitului, o corvoada pentru romani

Plata impozitelor este o corvoada pentru multi romani, dar plata acestora da dreptul contribuabililor sa ceara statului sa isi indeplineasca menirea, iar fara o buna colectare a taxelor nu putem avea autostrazi si spitale, a declarat, miercuri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, in cadrul conferintei TAXEDU - Educatia fiscala a tinerilor europeni prin mijloace digitale.

Isarescu: Pentru multi, plata impozitelor este o corvoada. Fara o buna colectare a taxelor, nu putem avea autostrazi, scoli si spitale civilizate

Populatia trebuie sa inteleaga ca, fara o buna colectare a taxelor, nu putem avea autostrazi, scoli si spitale civilizate, asa cum toti ne dorim, a declarat miercuri guvernatorul Bancii Nationale Mugur Isarescu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2082 seconds )