Libnet.ro
UNICEF

14:45

Isarescu: in Romania nu vom avea inflatie galopanta. S-ar putea sa aveti, peste o saptamana, o surpriza placuta

Adevărul Adevărul,
Isarescu: in Romania nu vom avea inflatie galopanta. S-ar putea sa aveti, peste o saptamana, o surpriza placuta

Mugur Isarescu, renumit miercuri guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, pentru a saselea mandat, a declarat joi ca in Romania nu vom avea o inflatie galopanta, iar in iunie s-ar putea ca inflatia sa scada sub 4%. continuă pe Adevărul

Isarescu: S-ar putea sa aveti o surpriza placuta peste o saptamana si sa vedeti ca inflatia in luna iunie coboara sub 4%

Inflatie galopanta n. red. , inflata galopanta este atunci cand preturile cresc cu peste 10%) nu va fi in Romania, pentru ca suntem si noi aici. Aceasta declaratie este mai mult decat un angajament, este o subliniere a faptului ca tara are o Banca Centrala. Dar, intr-un mediu tumultuos, discutiile pot sa alunece in directia aceasta. , a spus joi Guvernatorul BNR. Banca Centrala isi face datoria in Romania si nu vom avea inflatie galopanta catusi de putin. Dupa cate vedeti, noi discutam de jumatati de procent sau de un procent. Iar acum, daca ar fi sa spun ceva conform datelor pe care le avem noi din piata, s-ar putea sa aveti peste o saptamana o surpriza placuta, adica inflatia in luna iunie sa coboare sub 4%, a mai adaugat Isarescu.

Mugur Isarescu: Inflatie galopanta nu va fi in Romania. S-ar putea sa aveti peste o saptamana o surpriza placuta

Mugur Isarescu a anuntat ca este posibil ca inflatia pe luna iunie sa coboare sub 4%. Guvernatorul BNR a dat asigurari ca in Romania nu va fi inflatie galopanta. Inflatia galopanta presupune o crestere.

De ce s-a schimbat vremea in lume. Climatologii, explicatii de ultim moment: Vom avea inca o crestere a temperaturilor

Canicula extrema a pus stapanire peste Europa. Care este, de fapt, explicatia pe care ne-o dau meteorologii? Ce reprezinta consecinta schimbarilor climatice? Ar trebui sa ne obisnuim cu astfel de fenomene n. r. ), exista multe studii publicate recent care au aratat ca vom avea valuri de caldura din ce in ce mai frecvente in viitor. Canicula .

Melescanu: Nu sunt foarte optimist ca vom avea un portofoliu foarte gras in Comisia Europeana

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a spus joi ca este greu de crezut ca Romania va reus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )