Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Isarescu, avertisment despre intrarea in zona Euro: Daca intram nepregatiti, problemele se agraveaza

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu, avertisment despre intrarea in zona Euro: Daca intram nepregatiti, problemele se agraveaza

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat marti, la Universitatea Ovidius din Constanta, ca intrarea in zona Euro nu mai este un panaceu, iar daca Romania va adera la moneda. continuă pe Antena3

ISARESCU: Nu poate intra numai Bucurestiul in zona euro

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat astazi, la Universitatea 'Ovidius ' din Constanta, ca intrarea in zona Euro nu mai este un panaceu, iar daca Romania va adera la moneda unica fara sa fie pregatita, atunci problemele nu numai ca nu i se vor rezolva, ba dimpotriva, se pot si agrava.

Mugur Isarescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a primit, astazi, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta, institutia de invatamant apreciind ca Isarescu a realizat prima reforma institutionala din istoria post-comunista.

Mugur Isarescu face un pas in spate in scandalul terenurilor de tenis: Suntem gata sa cedam arenele statului roman, dar cu acte in regula

Mugur Isarescu a anuntat ca Banca Nationala a Romaniei BNR) este gata sa cedeze statului arenele de tenis si o parte din terenurile pentru sport, dar totul sa se intample conform legilor si cu acte in.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )