Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mugur Isarescu, critici dure pentru PSD-ALDE pentru OUG 114: Ne leaga de maini! Noi, la un atac al leului, majoram dobanzile si ce facem, omoram bancile?

B1 B1,
Mugur Isarescu, critici dure pentru PSD-ALDE pentru OUG 114: Ne leaga de maini! Noi, la un atac al leului, majoram dobanzile si ce facem, omoram bancile?

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a criticat in termeni duri in timpul audierii din comisiile Senatului ordonanta de urgenta 114, cunoscuta pentru taxa pe lacomie impusa bancilor, adoptata de catre Guvern la. continuă pe B1

Mugur Isarescu la audierea din Senat: Ordonanta 114 este cel putin o nereusita - LIVE VIDEO

Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), va participa, marti, alaturi de intreg Consiliul de Administratie al BNR, la audierea de la comisiile Senatului programata pentru data de 12.

BOGDAN HUTUCA (PNL): OUG 114 creste taxele si impozitele locale cu incalcarea Constitutiei

Deputatul liberal Bogdan Hutuca spune ca Guvernul incalca mai multe principii constitutionale, pentru ca OUG 114 obliga autoritatile locale sa creasca taxele sI impozitele.

Mugur Isarescu, replica dura pentru contestatari: S-a accentuat obiceiul prost ca vine cineva la TV si face o comparatie cum ii place/ OUG 114 duce la confuzionarea investitorilor

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, raspunde dur contestatarilor sai care s-au inmultit in ultima perioada pe fondul cresterii ROBOR si a deprecierii leului. Acesta a replicat dur aratand ca toti cei care fac.

Isarescu, critici fara precedent pentru Valcov: Atac jalnic la BNR. Lupta cu ROBOR de dimineata pana seara ca nu mai stie despre ce vorbeste

Guvernatorul Mugur Isarescu a calificat atacurile si acuzatiile senatorului Daniel Zamfir la adresa BNR drept jalnice, neintemeiate si iresponsabile, in acelasi timp spunand despre consilierul premierului Darius Valcov ca nu se comporta ca un economist si ca lupta cu ROBOR de dimineata pana seara ca nu mai stie despre ce vorbeste.

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu - audiat, acum, in Senat

ACTUALIZARE 11:50 ROBOR este stabilit pe piata interbancara, fiind esential pentru echilibrele economice si valutare, subliniaza Mugur Isarescu. --- * ACTUALIZARE 11:48 Tariceanu revine asupra modului de calcul al ROBOR si il intreaba pe Isarescu daca a evaluat si alte modalitati de calcul a acestui indice. ---- * ACTUALIZARE 11:44 Senatorul Citu intervine si ii adreseaza o intrebare guvernatorului. --- * ACTUALIZARE 11:41 Isarescu: Dobanzile mici sunt de domeniul trecutului. ---- * ACTUALIZARE 11:40 Guvernatorul explica modul de calcul al ROBOR. La sedinta sunt prezenti si avocatul Gheorghe Piperea, si sportivul Ilie Nastase.

IESIRE FARA PRECEDENT A GUVERNATORULUI BNR MUGUR ISARESCU: Nu este damf de Valcov in raportul privind parcursul nostru catre zona euro

Convocat de senatorul Zamfir, Mugur Isarescu merge astazi la Comisia Economica din Senat * Isarescu: Valcov nu citeste rapoartele BNR, ci doar ce scriu Piperea si Isar * BNR cere ferm ruperea in totalitate a taxei pe activele bancare de indicele ROBOR Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a avut, ieri, o iesire fara precedent, in care a raspuns dur declaratiilor facute in ultima vreme de Darius Valcov, consilierul premierului, cu privire la ROBOR si la atributiile bancii centrale.

MUGUR ISARESCU: Am asistat la un atac jalnic asupra BNR

Banca Nationala a Romaniei BNR) a fost tinta unor atacuri jalnice in ultima perioada, iar acuzatiile potrivit carora cineva ar manipula dobanzile sunt periculoase pentru stabilitatea economica, in conditiile in care s-a sarit la gatul BNR, a spus astazi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la prezentarea raportului asupra inflatiei.

Divergente in constructii pe marginea OUG 114

Radu Zilisteanu: OUG 114 ar putea duce unele firme din sector la pierderi, insolventa sau faliment * Claudiu Georgescu: OUG 114 este, in esenta, pozitiva pentru constructori, pentru ca se incearca retinerea fortei de munca din domeniu in tara Prevederile Ordonantei de Urgenta 114/2018 starnesc opinii divergente in randul actorilor din domeniul constructiilor. Printre altele, noua ordonanta prevede majorarea salariului brut al muncitorilor din constructii la 3. 000 de lei lunar.

Dezbaterea bugetului n Comisiile de buget finante, fara prezenta ministrului Eugen Teodorovici / Ghizdeanu: PIB-ul creste cu 5,5% pentru ca sunt investitii suplimentare de la buget, plus masurile din OUG 114/2018

In lipsa ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care este plecat la ECOFIN, la audieri pe legea bugetului 2019 participa reprezentanti din minister, precum secretarul de stat Daniela Pescaru si presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), Ion Ghizdeanu. Cu aceasta ocazie am aflat si de ce crede CNSP ca economia o sa creasca cu 5,5% in acest an, in teorie: pentru ca sunt investitii suplimentare de la buget, plus masurile din OUG 114/2018. Secretarul de stat, Daniela Pescaru, a spus ca daca se modifica OUG 114, vor fi rectificari bugetare.

Mugur Isarescu despre acuzatiile lui Darius Valcov: Ia uite cine ne da sfaturi! Sa dea o Ordonanta pentru ca romanii sa traiasca mai bine!

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, considera atacul guvernantilor la adresa institutiei ca fiind unul jalnic, de doua parale. Acesta sustine ca este bizar ca aceste atacuri vin dupa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )