Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mugur Isarescu, despre inghetarea salariilor in Romania pentru evitarea recesiunii: E o varianta

B1 B1,
Mugur Isarescu, despre inghetarea salariilor in Romania pentru evitarea recesiunii: E o varianta

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca inghetarea salariilor pentru urmatorii doi ani pentru a evita o recesiune in Romania este o solutie care. continuă pe B1

Ce spune Mugur Isarescu despre leu. Unde va ajunge euro

Guvernatorul Mugur Isarescu sustine ca evolutia din ultima vreme a cursului de schimb al monedei nationale reprezinta doar fluctuatii minore.

Ce spune Orban despre inghetarea salariilor si concedieri de bugetari

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca nu se pune problema afectarii drepturilor salariale, insa vor avea loc reduceri pe partea de cheltuieli de personal, prin restructurari ale aparatului administrativ. Liberalul a afirmat ca deficitul de 6% estimat de Comisia Europeana pentru anul 2021 nu reflecta situatia reala.

Guvernatorul Mugur Isarescu, despre evolutia economiei: Nu sunt optimist. Ne aflam intr-o situatie mai dificila, dar cred eu controlabila

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a prezentat vineri Raport trimestrial asupra inflatiei, context in care a anuntat ca rata anuala a inflatiei s-a situat in limita superioara a intervalului.

Mugur Isarescu, despre deficitul bugetar: Suntem ingrijorati!

Banca Nationala a Romaniei este ingrijorata de o deteriorare a deficitului bugetar, dar nu speriata, si spera ca acest lucru sa nu se intample, a declarat miercuri, guvernatorul Bancii Nationale a.

Mugur Isarescu, mesaj ferm despre adoptarea euro

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat, marti, la Academia Romana, ca prevede o puternica dezbatere de idei si nu numai de idei, de interese, de opinii care vor contura Europa,.

Mugur Isarescu, puternic semnal de alarma: Avem cel mai mare deficit bugetar din regiune. Nu toate majorarile salariale au fost justificate

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a atras vineri atentia in conferinta de presa in care a fost prezentat Raportul asupra inflatiei, ca deficitul bugetar si dezechilibrul extern din Romania.

Mugur Isarescu, despre viitorul monedei euro: Prevad o puternica dezbatere de idei si nu numai de idei, care vor contura Europa

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a aratat, marti, ca vede pentru viitor dezbateri puternice in jurul aderarii la moneda euro, dar acestea nu vor fi doar unele de idei, cat si unele de intere sau opinii care se.

MUGUR ISARESCU: Estimarea Comisiei Europene privind deficitul bugetar de 6,1% pentru 2021 nu poate fi luata in discutie

Estimarea Comisiei Europene privind deficitul bugetar de 6,1% pentru 2021 nu poate fi luata in discutie pentru ca este mai mult decat un pericol, iar la un asemenea nivel nu ar fi iertat de catre pietele pe care ne imprumutam, a declarat vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a prezentat Raportul trimestrial asupra inflatiei.

MUGUR ISARESCU: Rata de politica monetara va ramane sub cea a inflatiei

Banca Nationala a Romaniei BNR) va ramane cu o rata de politica monetara sub rata inflatiei, insa aceas and 172;ta este moda in Europa si in lume, iar institutia nu are cum sa iasa din aceasta noua paradigma a dobanzilor negative, a explicat, ieri, guvernatorul bancii centrale Mugur Isarescu.

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, intalnire cu Mugur Isarescu, la sediul BNR

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu se intalnesc, vineri, cuguvernatorul Mugur Isarescu, la sediul Bancii Nationale a Romaniei BNR). GALERIE FOTO inainte de intrevedere,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )