Libnet.ro
UNICEF

20:15

MUGUR ISARESCU, GUVERNATORUL BNR: Deficitul bugetar va depasi 3%, dar nu va ajunge la 6,1%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MUGUR ISARESCU, GUVERNATORUL BNR: Deficitul bugetar va depasi 3%, dar nu va ajunge la 6,1%

Guvernatorul Bancii Nationale a RomanieiBNR), Mugur Isarescu, nu crede ca previziunile pesimiste privind deficitul bugetar publicate de Comisia Europeana vor fi acoperite de realitate. Seful bancii centrale nu considera ca vom ajunge la un deficit bugetar de 6,1% in 2021, dar se va depasi in 2019 si 2020 tinta de 3%. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va depasi 3% din PIB. Vom discuta cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere

Nu trebuie sa ne panicam, deficitul bugetar va depasi 3% din PIB, in acest an, reiese din declaratiile premierului Ludovic Orban, care a precizat ca urmeaza discutiile cu Comisia Europeana pentru un plan de remediere.

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, intalnire cu Mugur Isarescu, la sediul BNR

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu se intalnesc, vineri, cuguvernatorul Mugur Isarescu, la sediul Bancii Nationale a Romaniei BNR). GALERIE FOTO inainte de intrevedere,.

MUGUR ISARESCU: Estimarea Comisiei Europene privind deficitul bugetar de 6,1% pentru 2021 nu poate fi luata in discutie

Estimarea Comisiei Europene privind deficitul bugetar de 6,1% pentru 2021 nu poate fi luata in discutie pentru ca este mai mult decat un pericol, iar la un asemenea nivel nu ar fi iertat de catre pietele pe care ne imprumutam, a declarat vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a prezentat Raportul trimestrial asupra inflatiei.

Mugur Isarescu, puternic semnal de alarma: Avem cel mai mare deficit bugetar din regiune. Nu toate majorarile salariale au fost justificate

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a atras vineri atentia in conferinta de presa in care a fost prezentat Raportul asupra inflatiei, ca deficitul bugetar si dezechilibrul extern din Romania.

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

Guvernatorul Mugur Isarescu, despre evolutia economiei: Nu sunt optimist. Ne aflam intr-o situatie mai dificila, dar cred eu controlabila

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a prezentat vineri Raport trimestrial asupra inflatiei, context in care a anuntat ca rata anuala a inflatiei s-a situat in limita superioara a intervalului.

Mugur Isarescu, despre inghetarea salariilor in Romania pentru evitarea recesiunii: E o varianta

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca inghetarea salariilor pentru urmatorii doi ani pentru a evita o recesiune in Romania este o solutie care.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cruciala cu guvernatorul BNR: Am discutat solutii pentru indreptarea stricaciunilor

Ludovic Orban a declarat la iesirea sediului BNR, dupa intalnirea cu Mugur Isarescu, ca a discutut cu guvernatorul despre domeniul politicilor fiscale, domeniul politicilor bugetare, dar si cel al policilor.

intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Potrivit programului de vineri al prim.

MUGUR ISARESCU: Avem o crestere economica nesustenabila

Prognoza de inflatie pentru finalul anului in curs a scazut la 3,8%, conform celui mai recent raport al Bancii Nationale a Romaniei, prezentat la sfarsitul saptamanii trecute de guvernatorul Mugur Isarescu. Daca in al trei-lea trimestru al lui 2019, inflatia s-a situat la o limita superioara, de 4,2%, in ultimele trei luni ale anului se preconizeaza o scadere cu 0,4 puncte procentuale datorita scaderii pretului legumelor si fructelor si a diminuarii cotatiei internationale a petrolului. Spre deosebire de tara noastra, rata inflatiei in Zona Euro se situeaza intre 0,5% si 1%.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )