Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mugur Isarescu, puternic semnal de alarma: Avem cel mai mare deficit bugetar din regiune. Nu toate majorarile salariale au fost justificate

B1 B1,
Mugur Isarescu, puternic semnal de alarma: Avem cel mai mare deficit bugetar din regiune. Nu toate majorarile salariale au fost justificate

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a atras vineri atentia in conferinta de presa in care a fost prezentat Raportul asupra inflatiei, ca deficitul bugetar si dezechilibrul extern din Romania. continuă pe B1

MUGUR ISARESCU: Estimarea Comisiei Europene privind deficitul bugetar de 6,1% pentru 2021 nu poate fi luata in discutie

Estimarea Comisiei Europene privind deficitul bugetar de 6,1% pentru 2021 nu poate fi luata in discutie pentru ca este mai mult decat un pericol, iar la un asemenea nivel nu ar fi iertat de catre pietele pe care ne imprumutam, a declarat vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, care a prezentat Raportul trimestrial asupra inflatiei.

Guvernatorul Mugur Isarescu, despre evolutia economiei: Nu sunt optimist. Ne aflam intr-o situatie mai dificila, dar cred eu controlabila

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a prezentat vineri Raport trimestrial asupra inflatiei, context in care a anuntat ca rata anuala a inflatiei s-a situat in limita superioara a intervalului.

MUGUR ISARESCU: Rata de politica monetara va ramane sub cea a inflatiei

Banca Nationala a Romaniei BNR) va ramane cu o rata de politica monetara sub rata inflatiei, insa aceas and 172;ta este moda in Europa si in lume, iar institutia nu are cum sa iasa din aceasta noua paradigma a dobanzilor negative, a explicat, ieri, guvernatorul bancii centrale Mugur Isarescu.

Mugur Isarescu, despre inghetarea salariilor in Romania pentru evitarea recesiunii: E o varianta

EXCLUSIV ONLINE Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat vineri intr-o conferinta de presa ca inghetarea salariilor pentru urmatorii doi ani pentru a evita o recesiune in Romania este o solutie care.

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, intalnire cu Mugur Isarescu, la sediul BNR

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu se intalnesc, vineri, cuguvernatorul Mugur Isarescu, la sediul Bancii Nationale a Romaniei BNR). GALERIE FOTO inainte de intrevedere,.

Mugur Isarescu il contrazice pe Ludovic Orban: Economia nu este pe fundul prapastiei, nici pe buza ei

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a declarat vineri ca economia nu este pe fundul prapastiei, dupa ce premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannisau precizat ca PSD a lasat un.

Mugur Isarescu il contrazice pe Ludovic Orban: Economia nu este in prapastie, nici la mijlocul ei

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a declarat vineri ca economia nu este pe fundul prapastiei, insa este in abis deoarece se bazeaza doar pe consum,dupa ce premierul Ludovic.

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

Ce spune Mugur Isarescu despre leu. Unde va ajunge euro

Guvernatorul Mugur Isarescu sustine ca evolutia din ultima vreme a cursului de schimb al monedei nationale reprezinta doar fluctuatii minore.

Mugur Isarescu, mesaj ferm despre adoptarea euro

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat, marti, la Academia Romana, ca prevede o puternica dezbatere de idei si nu numai de idei, de interese, de opinii care vor contura Europa,.

ştiri din Economie

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )