Libnet.ro
UNICEF

19:17

Mugur Isarescu: ROBOR scade de vreo doua luni, nu are nicio legatura cu taxa pe lacomie

Antena3 Antena3,
Mugur Isarescu: ROBOR scade de vreo doua luni, nu are nicio legatura cu taxa pe lacomie

Banca Nationala are nelamuriri cu privire la modul in care se aplica taxa pe banci si va cere discutarea ordonantei in Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala, pentru ca are impact. continuă pe Antena3

Isarescu: Roborul scade de vreo doua luni incoace, nu are nicio legatura cu taxa pe lacomie

Indicele Robor scade de doua luni, in contextul in care anticipatiile inflationiste au fost in scadere inca din vara anului trecut, iar aceasta scadere nu are legatura cu taxa pe lacomie, anuntata recent de ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a spus, marti, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu.

LIVE TEXT Isarescu: ROBOR scade usor din septembrie, nu are legatura cu taxa pe banci. E o aiureala ca am fi facut presiuni asupra bancilor

Ratele Robor pe termen scurt sunt foarte sensibile la lichiditatea din piata. Cele pe termene mai lungi depind si de lichiditate si de evolutia dobanzilor pe termen scurt dar depind si de perceptia analistilor. Iar asta-vara s-a conturat aceasta incredere ca inflatia va veni in jos iar anticipatiile inflationiste au fost in scadere. Daca va uitati la evolutia ROBOR pe termene mai indelungate veti vedea ca indicele scade usor din septembrie. Nu are deloc legatura cu taxa pe banci, a declarat la finalul briefingului de presa de marti Guvernatorul BNR Mugur Isarescu. Stirea se actualizeaza.

Isarescu: ROBOR scade usor din septembrie, nu are legatura cu taxa pe banci. E o aiureala ca am fi facut presiuni asupra bancilor

Ratele Robor pe termen scurt sunt foarte sensibile la lichiditatea din piata. Cele pe termene mai lungi depind si de lichiditate si de evolutia dobanzilor pe termen scurt dar depind si de perceptia analistilor. Iar asta-vara s-a conturat aceasta incredere ca inflatia va veni in jos iar anticipatiile inflationiste au fost in scadere. Daca va uitati la evolutia ROBOR pe termene mai indelungate veti vedea ca indicele scade usor din septembrie. Nu are deloc legatura cu taxa pe banci, a declarat la finalul briefingului de presa de marti Guvernatorul BNR Mugur Isarescu.

Isarescu: Roborul scade de vreo doua luni incoace

ACTUALIZARE - Noi nu facem presiuni asupra bancilor, este o aiureala.

Teodorovici il invita pe Mugur Isarescu la Finante: Sunt presiuni agresive din partea BNR catre banci pentru a nu scadea ROBOR

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat ca il invita pe Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), impreuna cu presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, pentru a discuta cum se aplica taxa pe activele bancare. El a lansat o serie de acuzatii la adresa BNR, despre care spune ca pune presiuni agresive pe banci pentru a nu scadea ROBOR.

Mugur Isarescu critica taxa pe lacomia bancilor a lui Eugen Teodorovici: Ne-a luat si pe noi prin surprindere trasnaia

Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a afirmat, marti, despre impunerea noii taxe pentru activele fianciare ale bancilor ca este o trasnaie care trebuia discutata cu sistemul bancar,.

Ce spune Mugur Isarescu despre un nou mandat in fruntea BNR

Mugur Isarescu sustine ca Parlamentul va decide daca acesta va mai detine inca un mandat de guvernator la Banca Nationala a Romaniei BNR), in contextul in care mandatul actual se incheie in iunie 2019.

Previziuni pentru 2019: Pentru prima data, guvernatorul Mugur Isarescu isi pune problema plecarii de la BNR

Anul acesta expira mandatul actualei conduceri a Bancii Nationale a Romaniei, iar intrebarea este daca Mugur Isarescu va ramane guvernatorul BNR pentru inca un mandat. Liviu Dragnea si Calin Popescu.

Eugen Teodorovici: O sa il invit pe Mugur Isarescu la Ministerul Finantelor. Cred ca este momentul

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca a venit timpul ca si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, sa mai treaca pe la Ministerul de Finante. Am sa fac o invitatie domnului.

O dadaca a omorat un bebelus de doua luni si i l-a dus mamei, spunandu-i ca doarme

Marissa Tietsort, o dadaca in varsta de 28 de ani din Statele Unite, a ucis un bebelus de doar doua luni si a pacalit-o pe mama lui ca micutul doarme. Tanara a asezat trupul neinsufletit al copilului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2737 seconds )