Libnet.ro
UNICEF

15:15

MUGUR ISARESCU: Nu toate tarile sunt fericite in zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MUGUR ISARESCU: Nu toate tarile sunt fericite in zona euro

Este importanta mentinerea economiei tarii noastre pe un trend de crestere si, in acelasi timp, protejarea echilibrelor macroeconomice recastigate in urma procesului de ajustare care a avut loc dupa criza financiara internationala, considera Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu. continuă pe Ziarul Bursa

Mugur Isarescu, avertisment despre intrarea in zona Euro: Daca intram nepregatiti, problemele se agraveaza

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat marti, la Universitatea Ovidius din Constanta, ca intrarea in zona Euro nu mai este un panaceu, iar daca Romania va adera la moneda.

ISARESCU: Nu poate intra numai Bucurestiul in zona euro

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a afirmat astazi, la Universitatea 'Ovidius ' din Constanta, ca intrarea in zona Euro nu mai este un panaceu, iar daca Romania va adera la moneda unica fara sa fie pregatita, atunci problemele nu numai ca nu i se vor rezolva, ba dimpotriva, se pot si agrava.

Mugur Isarescu a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a primit, astazi, titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Ovidius din Constanta, institutia de invatamant apreciind ca Isarescu a realizat prima reforma institutionala din istoria post-comunista.

Mugur Isarescu face un pas in spate in scandalul terenurilor de tenis: Suntem gata sa cedam arenele statului roman, dar cu acte in regula

Mugur Isarescu a anuntat ca Banca Nationala a Romaniei BNR) este gata sa cedeze statului arenele de tenis si o parte din terenurile pentru sport, dar totul sa se intample conform legilor si cu acte in.

Controale pe motiv ca Arsenie Boca si painea noastra cea de toate zilele sunt marci inregistrate

La aceasta ora sunt mai mult controale in desfasurare la Brasov, in biserici si nu numai, pe motiv ca cineva, un cetatean de etnie maghiara, sustine ca este mostenitor al patrimoniului spiritual al.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )