Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce avere are Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei

B1 B1,
Ce avere are Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei

Lia Olguta Vasilescu, membra a Partidului Social Democrat PSD),are in varsta de 45 de ani si detine in prezent functia de primar al Craiovei. Ea a detinut functia de ministru al Muncii si Justitiei So. continuă pe B1

Biografia Liei Olguta Vasilescu. Aceasta are un copil cu Ovidiu Wlassopol

Lia Olguta Vasilescu, in varsta de 45 de ani, este o politiciana romana, membra a Partidului Social Democrat PSD). in prezent este casatorita cu Iulian Claudiu Manda si are un copil dintr-un mariaj.

Klaus Iohannis, dupa ce Olguta Vasilescu a inceput pregatirile de Craciun, la Craiova: Organizarea unui targ in plina pandemie mi se pare imposibila si inoportuna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis dezaproba intentia primarului Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, de a organiza un targ de Craciun, desi municipiul se afla in scenariul rosu ca urmare a cresterii numarului de.

Ce scrie in CV-ul Liei Olguta Vasilescu. Traseul primarului din Craiova, de la Vadim Tudor, la Liviu Dragnea

Trecutul nu-i da pace PSD-istei Lia Olguta Vasilescu. Actualul primar al municipiului Craiova are un traseu interesant in politica mioritica. Trecuta prin partidul lui Vadim Tudor si ajunsa mai apoi mana.

Ce avere are Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova

Maia Sandu, noul presedinte al Republicii Moldova, in urma alegerilor prezidentiale de duminica, a trecut in declaratia de avere depusa la Comisia Electorala Centrala CEC) un apartament cu doua camere, o.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )