Libnet.ro
UNICEF

08:00

Bani in plus pentru angajatii care lucreaza la recalcularea pensiilor. Cate dosare au fost deja evaluate

Adevărul Adevărul,
Bani in plus pentru angajatii care lucreaza la recalcularea pensiilor. Cate dosare au fost deja evaluate

Recalcularea pensiilor din Romania este un proces care trebuie parcurs cu atentie si respect fata de beneficiari, dar si fara intarzieri, iar pentru continuarea accelerata a acestei activitati in perioada urmatoare se lucreaza la acordarea unor stimulente pentru cei care si-au dublat activitatea, a transmis ministrul Muncii, Raluca Turcan. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan sustine ca vor fi acordate stimulente pentru angajatii care lucreaza la recalcularea pensiilor

Recalcularea pensiilor din Romania este un proces care trebuie parcurs cu atentie si respect fata de beneficiari, dar si fara intarzieri, iar pentru continuarea accelerata a acestei activitati in perioada urmatoare se lucreaza la acordarea unor stimulente pentru cei care si-au dublat activitatea, sustine ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Turcan: Cei care lucreaza la recalcularea pensiilor vor primi suplimente

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune ca angajatii caselor de pensii care lucreaza la recalcularea dosarelor de pensii vor primi stimulente, aceasta activitate urmand sa fie accelerata si cu suplimentari temporare de personal. VIDEO Guvern: Se elimina condica de prezenta pentru microintreprinderile care au sub noua angajati OUG pentru folosirea semnaturii electronice la incheierea contractelor de munca si in relatii cu institutiile statului.

Turcan: Cei care lucreaza la recacularea pensiilor vor primi suplimente

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune ca angajatii caselor de pensii care lucreaza la recalcularea dosarelor de pensii vor primi stimulente, aceasta activitate urmand sa fie accelerata si cu suplimentari temporare de personal.

O zi libera pentru angajatii care se vaccineaza - proiect de lege

Persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19 ar putea beneficia, la cerere, de o zi libera, potrivit unui proiect de lege depus joi de catre doi deputati USR-PLUS.

Turcan promite stimulente pentru recalcularea pensiilor

Pentru continuarea accelerata a recalcularii pensiilor, se lucreaza la acordarea unor stimulente pen.

Liderul deputatilor USR PLUS, despre Ludovic Orban: Un politician cu foarte mult fler, flexibil, corect fata de partenerii cu care lucreaza

Parlamentarul Ionut Mosteanu, lider al deputatilor USR PLUS, spune despre presedintele PNL, Ludovic Orban, ca este un politician cu foarte mult fler, flexibil, corect fata de partenerii cu care lucreaza. Mo.

Varsta de pensionare ar putea fi redusa pentru romanii care lucreaza in conditii deosebite

Autoritatile vor modificarea legislatiei privind sistemul de pensii publice prin reducerea varstei standard de pensionare pentru persoanele care au lucrat in conditii deosebite de munca, conform unui proiect de lege inregistrat la Senat in aceasta saptamana.

Proiect de lege: Persoanele care lucreaza in conditii deosebite de munca ar putea beneficia de o reducere a varstei de pensionare

Persoanele care lucreaza in conditii deosebite de munca ar putea beneficia de oreducere a varstei standard de pensionare, conform unui proiect de lege inregistrat la Senat in aceasta.

VIDEO Guvern: Se elimina condica de prezenta pentru microintreprinderile care au sub noua angajati OUG pentru folosirea semnaturii electronice la incheierea contractelor de munca si in relatii cu institutiile statului

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anuntat ca in sedinta de Guvern de joi au fost discutate doua ordonante de urgenta, prima referindu-se la folosirea semnaturii electronice pentru incheierea contractelor de munca si in relatii cu institutiile statului, iar cea de-a doua la eliminarea condicii de prezenta pentru microintreprinderile care au mai putin de noua angajati. Turcan a anuntat ca o ordonanta va da posibilitatea angajatorului si sa achizitioneze semnatura electronica pentru angajat. Florin Citu: Memorandumul propus si aprobat de Ministerul Muncii nu vine si nu propune nicio reducere de venituri in sectorul bugetar Turcan: Unele sporuri vor intra in salariile de baza .

Salariul mediu net, in scadere: cine-s angajatii care au pierdut si cei care au castigat mai mult

INS anunta ca salariul mediu nominal net a scazut fata de luna precedenta, dar exista si angajati care s-au bucurat de cresteri salariale. Castigul salarial mediu nominal net a fost de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )