Libnet.ro
UNICEF

13:45

BNR: Pe piata muncii, efectele adverse ale crizei pandemice au fost relativ limitate pana acum

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BNR: Pe piata muncii, efectele adverse ale crizei pandemice au fost relativ limitate pana acum

Efectele adverse ale crizei pandemice pe piata muncii au fost relativ limitate pana acum, inclusiv in raport cu asteptarile, in conditiile repornirii activitatii in numeroase sectoare dupa inceperea relaxarii graduale a restrictiilor, dar si ca urmare a extinderii masurilor de sprijin guvernamental vizand pastrarea relatiilor de munca, arata minuta sedintei de politica monetara a Consiliului de Administratie al BNR, publicata astazi. continuă pe Ziarul Bursa

BNR: Efectele adverse ale crizei pandemice pe piata muncii au fost relativ limitate pana acum

Efectele adverse ale crizei pandemice pe piata muncii au fost relativ limitate pana acum, inclusiv in raport cu asteptarile, in conditiile repornirii activitatii in numeroase sectoare dupa inceperea relaxarii graduale a restrictiilor, dar si ca urmare a extinderii masurilor de sprijin guvernamental vizand pastrarea relatiilor de munca, arata minuta sedintei de politica monetara a Consiliului de Administratie al BNR, scrie Agerpres.

Business report: Reciclarea lui Remus Truica. Cei de la Prognoza continua sa vada piata muncii in roz. Daniel Florea a cheltuit nejustificat 50.000 de euro. Cum ar fi aratat echilibrul Romaniei fara criza Covid

Cum s-a reciclat Remus Truica, care-i cara geanta lui Nastase: din inculpat, in afacerist din umbra * Daniel Florea, fostul primar al sectorului 5, a cheltuit nejustificat 50. 000 de euro din bani publici pe calatorii in strainatate * Cum ar fi aratat echilibrul Romaniei fara criza Covid * Compania Moderna a anuntat la ce pret va vinde vaccinul anti-COVID-19 * Comisia Nationala de Prognoza continua sa vada piata muncii in roz * Cum creezi o comunitate in care oamenii sunt fantastici * Transgaz a finalizat lucrarile la gazoductul BRUA intr-o zi libera, de duminica * Cate vaccinuri Covid 19 poate primi Romania din primul lot * in pandemie, preturile marfurilor alimentare au crescut cu 17,8%. Salamul Victoria s-a scumpit cel mai mult, cu 25%.

Implicatiile revolutiei industriale 4.0 in piata muncii

Asimetriile de putere intre tari se accentueaza pe masura ce unele parcurg mai rapid faza de tranzitie catre revolutia industriala 4. 0 societatea 5. 0 in varianta japoneza), cum ar fi Germania, Statele Unite, Japonia, Marea Britanie, tarile nordice ale Europei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )