Libnet.ro
UNICEF

01:05

Budai: Toate pensiile vor creste de la 1 septembrie, mai putin pensiile speciale

Adevărul Adevărul,
Budai: Toate pensiile vor creste de la 1 septembrie, mai putin pensiile speciale

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat luni pentru Adevarul ca, incepand cu data de 1 septembrie, toate pensiile bazate pe contributivitate vor fi majorate, mai putin pensiile speciale. continuă pe Adevărul

10 lucruri mai putin cunoscute despre Simona Halep. Ce nu se stie despre sportiva, in afara de pasiunea ei pentru tenis

Simona Halep este, fara indoiala, una dintre cele mai iubite sportive de la noi din tara gratie seriozitatii si profesionalismului cu care isi face meseria. Ultima ei reusita a fost traita cu mari emotii de toti romanii. La 28 de ani, a Simona a reusit performanta de a deveni prima campioana a Romaniei la Wimbledon. Simona .

Dan Barna, dupa ce guvernul a taiat un miliard de lei de la Educatie: Este o politica intentionata pentru ca oamenii mai putin educati sunt vulnerabili si o masa de manevra a PSD

Liderul USR, Dan Barna, a scris luni, pe Facebook, ca educatia a fost si este subfinantata ani de zile printr-o politica intentionata, pentru ca oamenii mai putin educati sunt vulnerabili electoral, sunt masa de manevra a PSD de zeci de ani de zile.

5GANG, o noua lovitura pe Youtube! 1,3 milioane de vizualizari, in mai putin de 24 de ore de la lansare! Mesajul fanilor care Selly

5GANG, fenomen pe net! Trupa nu inceteaza sa ne surprinda cu fiecare piesa pe care o lanseza. VIPa cucerit trendingul Youtube in mai putin de 24 de ore de la lansare sia strans.

Posta Romana anunta ca toate subunitatile vor fi inchise intre 15-17 august

Compania Nationala Posta Romana a informat luni ca, intre 15-17 august, toate subunitatile postale din mediul urban si rural vor fi inchise, iar trimiterile postale ar putea inregistra timpi mai mari de circulatie.

in prima jumatate a anului s-au nascut cu peste 12.500 de copii mai putin. Potrivit prognozelor, peste 30 de ani numarul tinerilor se va injumatati

Tot mai putini copii vin pe lume in Romania, prima jumatate de an aducand un declin de peste 12. 500 de nou nascuti si confirmand astfel prognozele demografilor si ale INS cum ca in urmatorii 30 de ani, in lipsa unor politici puternic pro-nataliste, numarul elevilor va scadea la jumatate fata de cei de acum. Potrivit datelor Statisticii publicate luni, in primele 6 luni din acest an s-au nascut putin peste 85. 000 de copii, fata de cei aproape 98. 000 cati veneau pe lume in primele 6 luni din anul trecut.

FOTO Kim Jong Un a condus lansarea de rachete de sambata, a cincea in mai putin de doua saptamani

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supravegheat personal cea mai recenta lansare de rachete, care a reprezentat lansarea-test a unei noi arme, a anuntat duminica agentia oficiala de presa KCNA, potrivit AFP si Agerpres.

FOTO Cum arata casa cu citate din Klaus Iohannis. in mai putin de doi ani a devenit noua atractie turistica a Sibiului

Pe o casa din Sibiu au fost amplasate doua placi din marmura pe care este scris un fragment dintr-un discurs mai vechi tinut de presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )