Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cat te costa daca vrei sa cumperi 6 ani de vechime pentru pensie. Ca valoare, cotizatia s-a dublat. TABEL contributii

Adevărul Adevărul,
Cat te costa daca vrei sa cumperi 6 ani de vechime pentru pensie. Ca valoare, cotizatia s-a dublat. TABEL contributii

Legea pensiilor publice a fost modificata, printr-un proiect al Ministerului Muncii, in sensul ca persoanele carora le lipsesc ani de vechime ii pot cumpara platind contributiile care s-ar fi incasat in fiecare luna, raportat la cel putin salariul minim din perioada respectiva. continuă pe Adevărul

Curs valutar BNR pentru joi, 13 august 2020. Cat costa un Euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 13 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar joi, 13 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Curs valutar BNR pentru marti, 11 august 2020. Cat costa Euro astazi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 11 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar marti, 11 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Scad preturile apartamentelor. Cat costa acum un metru patrat intr-un bloc nou din Bucuresti

Preturile apartamentelor noi si vechi disponibile spre vanzare din marile orase ale Romaniei sunt in scadere. Cat costa acum un metru patrat intr-un bloc nou din Capitala si care este diferenta inregistrata fata de luna trecuta, in continuare. Preturile apartamentelor sunt in scadere Preturile apartamentelor au scazut in majoritatea oraselor mari din Romania. in luna .

Curs valutar BNR pentru luni, 10 august 2020. Cat costa Euro astazi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 10 august? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 10 august 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

Se poarta rulota in 2020! Cat costa un astfel de concediu pentru romani. Se poate inchiria, dar pretul nu este chiar mic

Moda anului 2020, vacantele cu autorulota. Multi dintre romani au renuntat la camerele de hotel. in acest context, companiile care inchiriaza casute mergatoare abia daca mai au vreo masina disponibila pentru aceasta vara, multe dintre ele fiind deja rezervate.

Cat costa o masa de pranz in Mamaia. Tenerife este invidioasa!

Anul 2020 sta sub semnul turismului intern. Pandemia de coronavirus ii face pe romani sa aleaga Romania pentru vacanta de vara, iar cei din turism aleg sa foloseasca aceasta ocazie cat pot de bine. Preturile au explodat pur si simplu in ultime perioada, mai ales in Mamaia, considerata preferata romanilor cu dare de mana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )