Libnet.ro
UNICEF

22:32

Cea mai mare pensie din Romania: 74.000 de lei, bani primiti lunar de un fost procuror comunist

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare pensie din Romania: 74.000 de lei, bani primiti lunar de un fost procuror comunist

Un fost procuror si comandant de penitenciar incaseaza lunar o pensie astronomica, de aproape 74. 000 de lei, echivalentul a mai mult de 15. 000 de euro, a informat Ministerul Muncii, raspunzand solicitarii liberalului Forin Roman. continuă pe Adevărul

El este romanul care incaseaza cea mai mare pensie din Romania: Un fost procurorur comunist si comandat de penitenciar incaseaza circa 15.000 de euro

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandat al Penitenicarului Colibasi, este romanul care incaseaza cea mai mare pensie. Conform unui raspuns al Ministerului Muncii, la solicitarea liberalului Fl.

Un fost procuror comunist incaseaza cea mai mare pensie din Romania

Un fost procuror si comandant de penitenciar incaseaza lunar o pensiede aproape 74. 000 de lei, echivalentul a mai mult de 15. 000 de euro, a informat Ministerul Muncii, raspunzand solicitarii liberalului.

Cea mai mare pensie de serviciu platita in Romania: 73.890 de lei brut

Cea mai mare pensie de serviciu platita de Casa Nationala de Pensii Publice este de 73. 890 de lei brut si apartine unui fost magistrat. Datele au fost comunicate de Ministerul Muncii la o interpelare a deputatului PNL Florin Roman.

Andreas Treichl, CEO Erste Group: in prezent, Romania nu e pregatita pentru a trece la euro Vrem sa fim cea mai buna banca din Romania, nu cea mai mare

Una din ultimele iesiri publice a lui Andreas Treichl ca CEO al grupului bancar Erste Bank a avut loc miercuri cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare, discutiile vizand si situatia din Romania. Din ianuarie, el va demisiona si se va ocupa de fundatia Erste, desi mandatul lui urma sa se incheie in luna iunie 2020. Discutiile de miercuri cu presa internationala au fost foarte relaxate, iar unul din subiectele abordate a fost si cel al Romaniei. Si asta nu pentru ca interpretarile interesante dupa cum le-a catalogat Treichl) ale legii vezi cazul BCR BpL) au provocat un cost de peste 150 de milioane de euro grupului bancar austriac, ci pentru ca reprezentantii presei romane au dorit sa afle cum se vede economia noastra prin ochii unui bancher versat cum e Andeas Treichl.

Gigi Becali dupa infrangerea cu Alashkert: Cea mai mare rusine din istoria Romaniei

FCSB s-a chinuit teribil cu Alashkert in returul de la Giurgiu si s-a calificat in turul 3 preliminar cu mari emotii, cu 5-3 la general. La un moment dat formatia din Armenia mai avea nevoie de un gol pentru calificare.

GEORGIOS STASSIS PREIA CONDUCEREA PUBLIC POWER CORPORATION Seful Enel Romania va conduce compania cea mai mare de electricitate din Grecia

Inginerul Georgios Stassis, in prezent directorul general al Enel Romania, a fost propus sa preia conducerea Public Power Corporation PPC), cea mai mare companie de electricitate din Grecia, a anuntat, ieri, agentia nationala elena de presa, citata de Reuters si preluata de Agerpres.

Cea mai mare scoala privata din Ardeal cere 666.000 de euro de la stat pentru salarii. Taxa de scolarizare ajunge pana la 10.000 de euro la Transylvania College

Cea mai mare scoala privata din Ardeal si una dintre cele mai importante din Romania, Transylvania College, cere rectificarea bugetului general al municipiului Cluj-Napoca, in sensul acordarii catre institutie a 3 milioane de lei 666. 000 de euro) pentru salarizarea profesorilor, respectiv bunuri si servicii, conform legii.

WhatsApp va trece prin cea mai mare schimbare si chiar utila pentru tine

Pe cat de mare e WhatsApp, pe atat de imperfecta e. Dar acum vine si cu o veste buna pentru utilizatori. Pana la finalul anului e pregatit o schimbare care chiar sa faca din acest serviciu.

Locul unde se ascunde Sarpele Rau. De ce este cea mai temuta reptila din Romania

Sarpele rau, reptila care poarta aceasta denumire in mod nemeritat, spun specialistii, intrucat nu este veninoasa, este intalnit cel mai adesea in zona protejata Capul Dolosman. Reptila a mai fost intalnita si in alte zone din Dobrogea.

ANALIZA ALVAREZ MARSAL: Deutsche Bank, DZ Bank si Societe Generale, bancile cu cel mai mare risc din Europa

Patru dintre cele mai mari banci europene se afla intr-o situatie grava si trebuie sa-si regandeasca strategia, res-pectiv sa restructureze parti din afacerile lor, potrivit unei analize realizate de Alvarez and Marsal A and M), companie globala de consultanta care aduce in atentie primele zece banci din Europa in privinta riscurilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )