Libnet.ro
UNICEF

22:45

Creste stimulentul de reinsertie pentru parintii care se intorc mai devreme la munca

Adevărul Adevărul,
Creste stimulentul de reinsertie pentru parintii care se intorc mai devreme la munca

Guvernul a aprobat majorarea stimulentului de reinsertie de la 650 la 1. 500 de lei, pentru parintii care aleg sa se intoarca la serviciu din concediul pentru ingrijirea copilului inainte ca acesta sa implineasca sase luni, a anuntat ministrul Muncii, Raluca Turcan, miercuri, la finalul sedintei de Guvern. continuă pe Adevărul

Guvernul a majorat stimulentul pentru parintii care se intorc mai devreme de 6 luni din concediul de crestere a copilului

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de act normativ privind majorarea stimulentului pentru parintii care sunt in concediu de crestere a copilului si aleg sa se intoarca la serviciu mai devreme de sase luni. Stimulentul va creste de la 650 de lei la 1. 500 de lei, a ministrul Muncii, Raluca Turcan, la finalul sedintei de Guvern.

Guvernul a majorat stimulentul pentru parintii care se intorc mai devreme de 6 luni din concediul de crestere a copilului

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de act normativ privind majorarea stimulentului pentru parintii care sunt in concediu de crestere a copilului si aleg sa se intoarca la serviciu mai devreme de sase luni. Stimulentul va creste de la 650 de lei la 1. 500 de lei, a ministrul Muncii, Raluca Turcan, la finalul sedintei de Guvern.

Contre intre organizatiile studentesti pe proiectul Guvernului de acordare de imprumuturi nerambursabile pentru cei care studiaza in strainatate si se intorc in tara LSRS, care a venit cu propunerea, si alte 3 organizatii isi anunta sustinerea

Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) afirma intr-un comunicat de presa ca reactiile celor de la ANOSR, care au criticat proiectul Guvernului de acordare de imprumuturi pentru cei care vor sa studieze in afara care sa nu fie returnate daca studentii se intorc in tara, sunt surprinzatoare si premature si ii acuza pe cei de la ANSOR ca nu cunosc si nu reprezinta problemele cu care se confrunta tinerii care isi doresc sa urmeze studii in strainatate. Potrivit Edupedu. ro, LSRS, fondata in 2008 de deputatul PNL Sebastian Burduja, este cea care a venit cu propunerea acestei initiative catre consilierul de stat Mara Mares si care a trimis un document la Guvern pentru infiintarea unui fond dedicat studentilor romani din strainatate.

1.500 de lei pentru parintii copiilor. Singura conditie pe care trebuie s-o indeplineasca

Bugetul de austeritate de anul acesta a presupus scaderea anumitor cheltuieli, mai ales cele sociale. Un nou proiect anuntat de Raluca Turcan este menit sa stimuleze forta de munca din Romania. Ministrul a decis sa acorde stimulente de 1. 500 de lei, dar in anumite conditii. Raluca Turcan le da 1. 500 de lei parintilor care revin .

Mihaela Bilic, avertisment pentru romanii care devin vegetarieni. Cum le este afectata sanatatea, de fapt

Mihaela Bilic da un avertisment pentru cei care cred ca pot vindeca cancere sau alte boli grave schimband stilul alimentar, cum este spre exemplu, stilul vegan, acela de a renunta total la carne. Mihaela Bilic, avertisment pentru romanii care devin vegetarieni Asadar, nutritionistul recomanda, mai degraba sa nu asi mai umple cu suspiciune si neincredere .

Vesti bune pentru romanii care merg in Italia. Cate zile de carantina mai trebuie sa stea acum

Vesti bune din partea Italiei, dupa ce autoritatile au anuntat schimbarea regulilor de carantina impuse la sosirea in tara. Pe lista celor 30 de tari privilegiate se afla si Romania, astfel ca cetatenii trebuie sa stie la ce reguli noi trebuie sa se supuna. Mai putine zile de carantina pentru toti acesti cetateni Ministerul Sanatatii .

Femeile care castiga mai mult decat partenerii lor risca sa fie victime ale violentei domestice STUDIU

Femeile care castiga mai mult decat partenerii lor risca sa fie victime ale violentei domestice, releva un studiu. De ce se s-ar ajunge la aceste situatii, cititi in articolul de mai jos. Este incredibil, dar adevarat. Femeile care ajung sa castige mai mult decat partenerii risca sa devina victime ale violentei domestice Doamnele care castiga .

Dr. Valeriu Gheorghita: Rapelul cu AstraZeneca, anulat pentru persoanele care au dezvoltat tromboze dupa prima doza

Romanii care au dezvoltat tromboze dupa ce au primit prima doza de vaccin de la AstraZeneca nu vor mai primi rapelul de la acelasi producator. Este anuntul facut de coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita.

Gheorghita: Rapelul cu AstraZeneca, anulat pentru persoanele care au dezvoltat tromboze dupa prima doza

Romanii care au avut probleme de coagulare a sangelui dupa prima doza de vaccin anti-Covid cu serul de la AstraZeneca categoric nu vor mai face a doua doza cu acelasi tip de vaccin, a anuntat miercuri coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita. Citeste si: Valeriu Gheorghita: Vom avea o sedinta pentru revizuirea recomandarilor efectuate de Agentia Europeana a Medicamentului in privinta AstraZeneca.

Orasul din Romania care nu mai amendeaza oamenii fara masca. Ce solutie geniala au gasit, de fapt

Care este orasul de la noi din tara unde oamenii care nu poarta masca de protectie nu sunt mustrati legal? Autoritatile cred ca au gasit o solutie geniala pentru situatia de fata. Ce au decis sa faca? Orasul din Romania care nu taxeaza oamenii fara masca. Solitia gasita de autoritati Primarul orasului Bacau vine cu .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )