Libnet.ro
UNICEF

11:00

3 din 5 companii din Romania ofera angajatilor telefoane de serviciu. Care e situatia in Europa

Hotnews Hotnews,
 3 din 5 companii din Romania ofera angajatilor telefoane de serviciu. Care e situatia in Europa

Tot mai multe companii ofera angajatilor telefoane mobile, tablete si laptopuri pentru a le folosite in scopul muncii pe care o desfasoara, cand nu sunt la birou, conform Eurostat. La nivel european, in 2019, circa doua din trei companii facea acest lucru, iar in Romania aproape 3 din 5 procentual ar fi 58%). De precizat ca este vorba de firmele care au cel putin 10 angajati. continuă pe Hotnews

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANA iN LACRIMI! ADRIANA BAHMUTEANU A PIERDUT.

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, portretul primarului care vrea sa bage statul in patul romanilor inainte ca acestia sa faca copii

Dorin Florea, medic de profesie si primar al municipiului Targu Mures din 2000, cu un parcurs politic bogat in spate, de la taranist PNTCD) la pedelist PDL) si in cele din urma liderul ALDE din Mures, cercetat in trei dosare penale, a picat asemeni pisicii mereu in picioare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )