Libnet.ro
UNICEF

09:30

Document Proiectul privind cresterea salariului minim a fost publicat. 4 efecte directe ale cresterii salariului minim

Hotnews Hotnews,
 Document Proiectul privind cresterea salariului minim a fost publicat. 4 efecte directe ale cresterii salariului minim

Proiectul de hotarare de guvern care propune ca salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata sa fie majorat de anul viitor la 2. 230 lei lunar o crestere de 7,2% fata de luna decembrie 2019) a fost publicat miercuri de Ministerul Muncii. in anul 2019 tariful orar este de 12,43 leiora pentru un program complet de lucru de 167,333 ore, iar in anul 2020 tariful orar va fi de 13,327 leiora pentru un program complet de lucru, arata nota de fundamentare care insoteste proiectul. continuă pe Hotnews

Proiectul pentru cresterea salariului minim brut cu 150 de lei a fost pus in dezbatere publica

Ministerul Muncii siProtectiei Sociale MMPS) a afisat, pe pagina proprie de internet, proiectul de Hotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata.

Sindicatele vor o crestere mai mare a salariului minim. Ce suma au propus Guvernului

Blocul National Sindical pare nemultumit de cresterea salariului minim propusa de Guvern pentru anul viitor, aratand ca valoarea avansata de Executiv nu acopera scumpirile estimate pentru anul viitor.

Orban, despre nemultumirile sindicatelor privind majorarea salariului minim brut: Pe baza studiului de impact, asta e cresterea pe care o consideram benefica pentru economie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a insistat ca anul viitor salariul minim brut va creste cu 7,2% si nu mai mult, deoarece, conform studiului de impact pe care l-au facut guvernantii, atat poate sustine.

Proiectul privind masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului, adoptat tacit de Senat

Propunerea legislativa privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea antitiganismului a trecut tacit luni de Senat, prin implinirea termenului pentru dezbatere si adoptare. Proiectul de lege se indreapta acum catre Camera Deputatilor, care este for decizional.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )