Libnet.ro
UNICEF

12:00

Exceptiile fiscale din Romania: de la taxarea muncii, la firme interviu VIDEO cu Dan Manolescu

Hotnews Hotnews,
 Exceptiile fiscale din Romania: de la taxarea muncii, la firme interviu VIDEO cu Dan Manolescu

Codul fiscal are multe exceptii, respectiv categorii de persoane fizice care nu platesc anumite taxe sau firme care in functie de plafonul micro sau domeniu au alta taxare. Multi economisti aduc in discutie ideea de exceptii, dar nu intra deloc in detalii pentru a putea sti care sunt acestea. HotNews. ro a discutat cu Dan Manolescu, presedintele Camerei Consultantilor Fiscali CCF) pentru a face o inventariere a lor. Nu este vorba despre a elimina unele sau altele, ci doar le prezentam, mai ales ca este posibil ca dupa pandemie sa vedem o reasezare a taxelor, respectiv eliminarea unor exceptii. continuă pe Hotnews

STUDIU DELOITTE: Femeile cu functii de conducere din Romania sunt platite mai putin si promovate mai rar decat omologii lor de sex masculin

Femeile cu functii de conducere din Romania sunt percepute in continuare ca fiind platite mai putin decat omologii lor de sex masculin, potrivit celei mai recente editii a raportului Deloitte Careers with equal opportunities: women in leadership roles, in ciuda faptului ca Romania inregistreaza al doilea cel mai mic procent privind diferentele de remunerare intre femei si barbati 3,3%) din randul statele UE, dupa Luxemburg, potrivit Eurostat. Mai mult de trei sferturi dintre respondenti au mentionat ca aceasta situatie este intalnita des sau foarte des in mediul de business local. Studiul subliniaza, de asemenea, ca femeile continua sa fie promovate mai rar decat barbatii, 63% dintre respondenti afirmand ca acest lucru are loc des sau foarte des. Explicatia poate fi legata de faptul ca concediul de maternitate este perceput ca un dezavantaj pentru parcursul carierei femeilor, potrivit opiniilor a 74% dintre respondenti, care au observat aceasta situatie des sau foarte des. Sondajul a fost realizat in randul reprezentantilor de sex feminin si masculin care detin functii de conducere in Romania si face parte din programul Deloitte SheXO Club, care se bazeaza pe construirea unei comunitati de afaceri dedicate femeilor cu functii inalte si care se concentreaza pe dezvoltarea urmatoarei generatii de lideri feminini, conform unui comunicat remis de Deloitte.

Primul oras din Romania care ar putea organiza un concert-test in plina pandemie cu mii de oameni

Autoritatile din Romania cauta solutii pentru a vedea cum pot fi organizate evenimente mari in pandemie cu riscuri putine. Un oras din Romania se declara pregatit sa faca un test cu.

UNIUNEA SCRIITORILOR DIN ROMANIA: Escaladarea discursului urii risca sa compromita toate eforturile pe care statul roman le face de peste 30 de ani incoace

Uniunea Scriitorilor din Romania isi exprima indignarea si ingrijorarea fata de atacul antisemit la adresa actritei Maia Morgenstern si isi manifesta deplina solidaritate cu artista, indemnand toate uniunile de creatori si personalitatile lumii .

Studiu Deloitte: femeile cu functii de conducere din Romania sunt platite mai putin si promovate mai rar decat omologii lor de sex masculin

Femeile cu functii de conducere din Romania sunt percepute in continuare ca fiind platite mai putin decat omologii lor de sex masculin, potrivit celei mai recente editii a raportului Deloitte Careers with equal opportunities: women in leadership roles, in ciuda faptului ca Romania inregistreaza al doilea cel mai mic procent privind diferentele de remunerare intre femei si barbati 3,3%) din randul statele UE, dupa Luxemburg, potrivit Eurostat. Mai mult de trei sferturi dintre respondenti au mentionat ca aceasta situatie este intalnita des sau foarte des in mediul de business local.

Deblocare canal Suez. Unde sunt navele cu animale din Romania

Cele 11 nave cu animale exportate din Romania, care au plecat din portul Constanta spre tari din Gol.

Blocarea canalului Suez: Navele cu animale vii exportate din Romania se afla in drum spre destinatie

Cele 11 nave care transportau animale vii din Romania si ramasesera blocate in canalul Suez, in drumul lor catre tari din Orientul Mijlociu, sunt in drum spre destinatie, potrivit Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Institutia a anuntat marti ca s-a solicitat si s-a obtinut din partea guvernului egiptean prioritizarea la traversare pentru navele cu animale la bord.

Vlad Voiculescu: Masurile din Romania, mai relaxate decat in majoritatea covarsitoare a tarilor europene. Nu s-a descoperit inca un leac sau o magie prin care sa bati din palme si pandemia sa dispara (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, sustine ca masurile de protectie sanitara din Romania sunt ceva mai relaxate decat cele implementate in alte tari. El s-a aratat de parere ca restrictiile sunt.

ANSVSA: Navele cu animalele exportate din Romania traverseaza Canalul Suez catre tari din Golful Persic

Cele 11 nave cu animalele exportate din Romania se afla in drum spre destinatie, respectiv tari din Golful Persic, cu ruta prin Canalul Suez, a anuntat, astazi, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), conform Agerpres.

A scazut numarul de pensionari din Romania. in ce judete sunt cele mai mari, respectiv cele mai mici pensii

In utlimii ani s-a discutat foarte mult despre numarul mare de pensionari din Romania, comparativ cu populatia activa. Anul trecut, numarul de pensionari a scazut cu 29. 000 fata de 2019. De asemenea, pensia.

Prefectul Capitalei, anunt de ultima ora dupa protestele din Romania: Nu vom renunta la restrictii

Prefectul Capitalei a anuntat in cursul zilei de astazi decizia autoritatilor cu privire la restrictiile anti-Covid-19. in timpul unei conferinte de presa, Alin Stoica le-a transmis cetatenilor ca nu se va renunta la restrictiile existente, insa exista posibilitatea unor mici modificari. Tot astazi, sefii Jandarmeriei si Politiei Capitalei au prezentat situatia actualizata in urma protestului .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )