Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu cere finalizarea mai rapida a legii salarizarii: Nu cred ca in aceasta forma vom mai vedea sporuri

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu cere finalizarea mai rapida a legii salarizarii: Nu cred ca in aceasta forma vom mai vedea sporuri

Premierul Florin Citu a cerut in sedinta de miercuri ca proiectul legii salarizarii in sistemul public sa fie finalizat cat mai repede, iar in acest sens ministerele avizatoare sa vina cu puncte de vedere pe un memorandum al Ministerului Muncii. Potrivit premierului, nu crede ca vom mai vedea sporuri sau daca acestea vor exista, vor viza o categorie foarte, foarte mica. continuă pe Hotnews

Florin Citu: Biserica, implicata in campania de vaccinare

Florin Citu cere ca Biserica Ortodoxa Romana sa se implice in campania de informare cu privire la vaccin. El sustine ca informatia trebuie sa ajunga la toti oamenii, mai ales la cei din mediul rural. intre timp a venit si raspunsul Patriarhiei Romaniei, care da de inteles, ca bisericile vor milita in continuare pentru vaccinare, in stilul lor.

Florin Citu: Trebuie sa venim cat mai repede cu o lege a salarizarii. Daca vor exista sporuri, acestea vor fi doar pentru o foarte, foarte, foarte mica categorie, cazuri foarte speciale (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat ca, in sedinta de Guvern de miercuri, a cerut ministerelor avizatoare sa vina cu puncte de vedere asupra memorandumului de la Ministerul Muncii privind legea salarizarii.

FLORIN CITU: FMI are incredere in Guvern si estimeaza o crestere economica mai mare pentru Romania

Premierul Florin Citu a afirmat ca FMI are incredere in Guvern si estimeaza o crestere economica semnificativa pentru tara noastra, de 6% din PIB in 2021, ceea ce inseamna ca Executivul ia cele mai bune masuri pentru economie iar acest lucru se vede.

FLORIN CITU: Sunt doua luni foarte importante pentru noi, aprilie si mai

Premieurl Florin Citu a declarat luni, referindu-se la campania de vaccinare anti-COVID, ca sunt doua luni foarte importante aprilie si mai, estimand ca la finalul lunii mai ar insemna sa avem, intr-un scenariu mai pesimist, 5 milioane de persoane vaccinate si intr-un scenariu mai optimist 6,3 milioane.

FLORIN CITU: Executia bugetara pe doua luni arata o crestere a cheltuielilor de personal

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, ca executia bugetara pe primele doua luni a acestui an arata o crestere a cheltuielilor de personal mai mare decat cea estimata si a solicitat ministrului Finantelor o situatie pentru toti ordonatorii de credite, mentionand ca in buget exista o limita de 110 miliarde de lei a acestor cheltuieli, care nu va fi depasita.

Florin Citu: FMI are incredere in Guvernul Romaniei si estimeaza o crestere economica mai mare pentru Romania Luam cele mai bune masuri pentru economie si acest lucru se vede

Premierul Florin Citu a precizat ca FMI are incredere in Guvern si estimeaza o crestere economica semnificativa pentru tara noastra, de 6% din PIB in 2021. Vesti fantastice pentru toti romanii! FMI.

Florin Citu: Pana la finele lunii mai am putea avea imunizata minim 35% din populatia adulta care trebuie vaccinata E nevoie de implicarea Bisericii, mai ales in mediul rural (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca la finele lunii mai am putea avea minim 5 milioane de persoane vaccinate anti-COVID-19, adica 35% din populatia adulta care trebuie imunizata. Acest fapt e esential in.

Florin Citu: Relaxarile s-ar putea face in ordinea inversa implementarii Daca vom avea toate persoanele vaccinate in HoReCa, poate sectorul nu va mai depinde de rata de incidenta (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat doua orizonturi de relaxare, si anume data de 1 iunie, cand estimeaza ca la nivel national vor fi 5 milioane de persoane vaccinate anti-COVID-19, si finalul lunii iulie, cand.

Florin Citu: FMI are incredere in Guvernul Romaniei. Luam cele mai bune masuri pentru economie

Premierul Florin Citu a precizat ca FMI are incredere in Guvernul de la Bucuresti si a estimat o crestere economica semnificativa.

Florin Citu, dupa estimarile FMI privind Romania: Luam cele mai bune masuri pentru economie si acest lucru se vede

Premierul Florin Citu a precizat ca FMI are incredere in Guvern si estimeaza o crestere economica semnificativa pentru tara noastra, de 6% din PIB in 2021. Vesti fantastice pentru toti romanii! FMI.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )