Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mai putine investitii n firmele din Romnia, n 2019. Domeniile cu cele mai riscante afaceri

Hotnews Hotnews,
 Mai putine investitii n firmele din Romnia, n 2019. Domeniile cu cele mai riscante afaceri

2019 ar putea aduce o scadere semnificativa a numarul firmelor care fac afaceri in Romania. Pe fondul instabilitatii fiscale, a cresterii costurilor operationale si a restrangerii si scumpirii finantarii, la care se adauga accentuarea crizei din piata muncii, tot mai multi oameni de afaceri vor suspenda investitiile sau chiar ar putea iesi din business, fenomen care a inceput inca din 2018, arata o analiza a unui jucator din piata insolventei. continuă pe Hotnews

Digi 24: Accidentul de la Balotesti, la Air Crash Investigations. Cele trei cuvinte care ar putea explica cea mai cumplita tragedie aviatica din Romnia

Vineri, 31 martie 1995. Ziua care a intrat in istoria neagra aviatiei. Romania avea de-a face cu cea mai mare catastrofa. 60 de oameni isi pierdeau viata, langa Bucuresti, dupa ce Airbusul decolat de pe Otopeni si care trebuia sa ii duca spre Belgia se prabusea subit dupa nici doua minute de zbor, scria digi24. ro in 2015.

HOROSCOP. Zodiile care vor trece prin cea mai grea Luna Noua in Varsator 2019. Vor iesi din zona de confort

Luna Noua in Varsator nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Totul pare sa le mearga din rau, in mai rau. HOROSCOP RAC- Treci printr-o metamorfoza interioara. Luna te afecteaza la.

Chiril Gaburici: Moldova are cele mai bune conditii fiscale din regiune pentru agentii economici

Republica Moldova se poate lauda cu cele mai bune conditii fiscale din regiune pentru agentii economici. Declaratia apartine ministrului degrevat al Economiei si Infrastructurii, Chiril Gaburici, si a fost facuta in cadrul emisiunii Replica de la Prime TV. Potrivit lui, aceasta stare de lucruri trebuie promovata cat mai mult despre acest lucru astfel incat sa fie atrasi investitorii straini, transmite IPN.

Din ianuarie 2019, CNSP va selecta contribuabilii care vor fi controlati de ANAF

Fiscul se transforma in anexa a Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP) si va demara controale la societatile indicate de aceasta. In cazul in care refuza controlul la o societate, ANAF trebuie sa dea explicatii! Prevederile sunt cuprinse.

Aeroportul din Dubai - cel mai mare aeroport international din lume

Aeroportul International din Dubai a inregistrat 89,1 milioane de pasageri, in 2018.

Vesti proaste pentru romani. Sunt preturi din ce in ce mai mari la carburanti din cauza valutei

Leul scade, preturile carburantilor urca din cazua faptului ca dolarul devine tot mai puternic. Un litru de motorina se apropie de pretul de sase lei. Culmea este ca barilul de petrol s-a ieftinit fata de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )