Libnet.ro
UNICEF

05:00

MINISTRUL MUNCII: S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL MUNCII: S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie

Pachetele cu taloanele de pensii pentru luna septembrie, care cuprind pensiile majorate, au fost expediate la Posta Romana, a anuntat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Muncii: S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie, care includ majorarea

Pachetele cu taloanele de pensii pentru luna septembrie, care includ majorarea de 14%, au fost expediate catre Posta Romana, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Gata suntem! S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie. Pentru toata tara

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat marti ca a fost incheiata expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru luna septembrie pentru intreaga tara. Astfel, aceasta da asingurari ca pensiile.

Pensii 2020. Ce se intampla cu taloanele de pensii, de fapt. Ministrul Muncii, in razboi cu postasii

Anunt important despre taloanele de pensii! Ministrul Muncii a explicat ce se intampla, de fapt, cu veniturile pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, apel catre postasi! Violeta Alexandru a explicat ca noile taloane de pensii au fost tiparite si face apel catre postasii din intreaga tara sa fie responsabili si sa spuna pensionarilor ca veniturile acestora .

ITM a finalizat controlul pe santierul unde mai multi muncitori indieni s-au infectat cu SARS-CoV-2. Ce spune ministrul Muncii

Ministrul Muncii Violeta Alexandru spune ca Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Bucuresti a finalizat raportul in urma controlului facut pe santierul unde mai multi muncitori indieni au fost confirmati cu Covid-19 si a cerut institutiei sa faca publice acele concluzii.

MINISTRUL MUNCII, DESPRE FOCARUL COVID-19 DE PE UN SANTIER DIN CAPITALA: Am solicitat un raport de la ITM

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a solicitat un raport Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti despre conditiile de munca si existenta sau nu a contractelor muncitorilor infectati cu noul coronavirus pe un santier din Capitala.

Ce se va intampla acum cu orele suplimentare ale muncitorilor. Ministrul Muncii a facut anuntul ferm

Ministru Muncii, Violeta Alexandru a anuntat ca ia in calcul implementarea unui nou sistem electronic. Ce se intampla cu orele suplimentare ale muncitorilor Un sistem electronic de contorizare a orelor suplimentare ale muncitorilor din constructii este luat in calcul de catre Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a facut aceasta afirmatie in contextul in care Inspectoratul Teritorial .

MINISTRUL MUNCII: Urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp

Pensiile marite vor ajunge la timp in septembrie iar la nivelul Postei Romane se pun la punct ultimele detalii, arata ministrul Muncii, Violeta Alexandru, conform Agerpres.

Ministrul Muncii, dupa controlul ITM la santierul din Berceni: Este necesar un sistem mai riguros de contorizare a orelor suplimentare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca este necesar un sistem mult mai riguros de contorizare a orelor suplimentare de munca, precum contorizare electronica, intrebata fiind despre rezultatele controlului efectuat de Inspectoratul Teritorial de Munca in cazul muncitorilor infectati cu noul coronavirus pe un santier din Capitala, relateaza Agerpres.

Ministrul Muncii, intrebat cand vor creste pensiile dupa stabilirea procentului de 14: Criza nu s-a terminat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune, intrebata fiind care este calendarul modificat al majorarii pensiilor dupa stabilirea procentului de 14, ca efectele crizei se vad in continuare in economie. Criza nu s-am terminat, afirma Alexandru.

Orele suplimentare prestate de muncitorii din constructii ar putea fi contorizate de un sistem electronic - Ministrul Muncii

Ministrul Muncii Violeta Alexandru anunta ca ia in calcul implementarea unui sistem electronic de contorizare a orelor suplimentare pe care le fac muncitorii din domeniul constructiilor, ea facand aceasta afirmatie in contextul in care Inspectoratul Teritorial de Munca a constatat ca nu este tinuta riguros evidenta orelor suplimentare pe santierul de constructii din Bucuresti unde mai multi muncitori indieni au fost confirmati cu COVID-19.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )