Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ministrul Muncii darama ziduri la Casele de Pensii, la propriu: Vad pensionarii cerand informatii printr-o usita dincolo de care angajatul sta comod pe scaun

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii darama ziduri la Casele de Pensii, la propriu: Vad pensionarii cerand informatii printr-o usita dincolo de care angajatul sta comod pe scaun

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat vineri seara ca va desfiinta zidurile ghiseelor de la Casele de Pensii, astfel incat pensionarii sa nu mai stea aplecati la o usita sau fereastra, in timp ce angajatul statului sta comod de scaun. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii: Zilele libere de la inceputul anului decaleaza putin calendarul de plata a pensiilor. Urmarim zilnic situatia graficului de plati

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut o serie de precizari, marti, cu privire la intarzierea platii pensiilor si a beneficiilor sociale, in luna ianuarie. Ministrul aminteste ca a comunicat.

Ministrul Muncii anunta externalizarea serviciilor de ingrijire a persoanelor cu dizabilitati

Externalizarea serviciilor de ingrijire a persoanelor cu dizabilitati si implementarea unui program de monitorizare a centrelor de ingrijire de catre experti independenti din organizatii neguvernamentale au fost anuntate joi de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. Ea a sustinut ca pregateste masurile radicale in sistem, care vor merge pana la inchiderea unora dintre centrele de ingrijire a persoanelor cu handicap. Solutia pentru persoanele cu dizabilitati este sa traiasca in comunitate si nu inchise in centre, a afirmat ministrul Muncii.

Ministrul Muncii anunta intarzieri la plata pensiilor in Suceava: Vrea toata tara dar nu vrea CEC Suceava (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, vineri, intarzieri in plata pensiilor in judetul Suceava. Faci tot posibilul sa fie banii trimisi cat mai repede pensionarilor dupa sarbatori, din.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta reducerea posturilor din minister: De la 424 posturi, aceasta propunere de organigrama are 323 posturi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook ca se afla in mijlocul unei reorganizari in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), iar noua organigrama va avea cu 101 posturi mai putine, respectiv se va ajunge la 323 de la 424 de posturi.

Viorica Dancila, atac la ministrul Muncii: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de aniPensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila critica declaratiile ministrului Muncii, Violeta Alexandru pe tema varstei de pensionare. Dancila a postat joi, pe pagina sa de socializare, ca ministrul Muncii nu poate forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani doar pentru a nu le plati pensiile.

Ministrul Muncii despre cresterea varstei de pensionare la 70 de ani: Suntem departe de a lua o decizie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizeaza ca Guvernul este departe de a lua o decizie cu privire la cresterea varstei de pensionare la 70 de ani. Aceasta a declarat ca mai multe variante ar urma sa fie.

Ministrul Muncii: Trebuie sa dezbatem si noi majorarea varstei de pensionare, dar suntem departe de a lua o decizie

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a declarat joi ca este necesara o dezbatere privind majorarea varstei de pensionare, in contextul in care exista o tendinta la nivelul tarilor UE de a realiza o schimbare in aceasta privinta, insa Guvernul este departe de a lua o decizie, urmand sa vina cu mai multe variante.

Ministrul Muncii spune ca sunt 150.000 de functionari in plus. Ne agitam mult, dar nu suntem eficienti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat faptul ca la minister se vor face evaluari riguroase pentru a se vedea eficienta angajatilor. Ministrul spune ca exista 150. 000 de oameni in plus in institutiile publice.

Ministrul Muncii cere pensionarilor sa opteze pentru pensia pe card. De cand se platesc pensiile la domiciliu

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut un apel catre pensionari, cerandu-le sa opteze, pe cat posibil, pentru plata pensiilor pe card, sustinand ca astfel le vor primi fara niciun fel de decalaj, asa cum se intampla luna aceasta cu pensiile livrate la domicilu de postasi.

Ministrul Muncii, anunt pentru pensionari: Pensiile se platesc incepand de joi!

Pensiile distribuite de Posta Romana in bani cash vor incepe sa fie transmise de postasi incepand de joi, astfel ca in luna ianuarie vor exista intarzieri de 3-4 zile fata de o luna obisnuita in distribuirea pensiilor, a declarat, marti seara, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )